Libnet.ro
UNICEF

01:06

Liviu Dragnea, despre Ion Iliescu: Nu are prieteni cand vine vorba de partid

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, despre Ion Iliescu: Nu are prieteni cand vine vorba de partid

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la o emisiune a postului public de televiziune, ca Ion Iliescu nu are un preferat in formatiunea social-democrata, acesta fiind dedicat intregului partid si stangii romanesti. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre sistemul de alegere a presedintelui PSD: Nu este comunist, dupa parerea mea este un sistem ultrademocratic

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Alexandria, ca sistemul prin care va fi ales in fruntea social democratilor nu este comunist, ci ultrademocratic. Nu stiu ce isi dorea.

Liviu Dragnea: Cand vine vorba de partid, Ion Iliescu nu are prieteni

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, referitor la reactia lui Ion Iliescu la noul sistem de votare al sefului PSD, ca lui Iliescu nu i s-a explicat sistemul de vot.

Liviu Dragnea: Este firesc sa se organizeze alegerile prezidentiale si cele parlamentare la aceeasi data/ Cand e vorba de partid, de PSD, sa stiti ca dl Iliescu nu are prieteni

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la TVR, ca i se pare un lucru firesc ca alegerile prezidentiale si cele parlamentare sa fie organizate la aceeasi data, iar mandatul unui parlamentar sa dureze cinci ani.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Ion Iliescu, care a criticat modalitatea de alegere a presedintelui PSD: Nu stiu ce-si dorea Ceausescu, nu l-am cunoscut foarte bine

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a raspuns, duminica, criticilor lui Ion Iliescu cu privire la modalitatea de alegere a presedintelui PSD, care ar aduce aminte de dorinta lui Nicolae Ceausescu de a fi votat de catre toti romanii. Intrebat despre declaratiile lui Ion Iliescu pe marginea Congresului PSD, Dragnea a raspuns ironic: Nu stiu ce-si dorea Ceausescu, pentru ca nu l-am cunoscut foarte bine si nu pot sa ma pronunt.

Ion Iliescu a anuntat ca va participa la Congresul PSD si sprijina candidatura lui Liviu Dragnea la sefia partidului

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu nu este de acord cu modul in care va fi ales noul presedinte al PSD. in opinia acestuia, este imposibil ca presedintele partidului sa fie votat de toti membrii,.

Ion Iliescu a anuntat ca va participa la Congresul PSD si sprijina candidatura lui Liviu Dragnea la sefia partidului (VIDEO)

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu nu este de acord cu modul in care va fi ales noul presedinte al PSD. in opinia acestuia, este imposibil ca presedintele partidului sa fie votat de toti membrii,.

Ion Iliescu nu va da explicatii pentru inchisorile CIA in Romania: Fostul sef al statului a anuntat ca nu va participa la discutiile cu membrii comisiei din P.E. (VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu a anuntat, intr-o scrisoare, ca nu va putea participa la discutiile despre inchisorile CIA din tara noastra, cu comisia din Parlamentul European. Reprezentantii comisiei pentru.

Ce spune Dragnea despre sansele motiunii de cenzura

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca, in opinia lui, motiunea de cenzura a PNL nu are sanse.

REPORTAJ FOTO VIDEO Ion Iliescu, adulat si blestemat in Ferentari. S-au calcat oamenii in picioare pentru cartea sa, Destinul unui om de stanga

Peste 300 de persoane au dat navala, vineri seara, la Clubul Pensionarilor PSD, din cartierul bucurestean Ferentari, pentru a primi gratuit o carte cu autograf de la Ion Iliescu. La final, unii au plecat cu Destinul unui om de stanga la subrat, altii s-au intors la casele lor cu mana goala si cu o frustrare in plus: Alege-s-ar prafu! L-am votat o viata intreaga si nu ne-a dat nimic?.

Ion Iliescu: Nimeni din conducerea statului roman nu a aprobat infiintarea de inchisori CIA. Romaniei nu i s-a cerut asa ceva

Intr-o scrisoare adresata de Ion Iliescu comisiei LIBE a Parlamentului European, fostul sef de stat a explicat ca nimeni din conducerea statului roman nu a aprobat infiintarea unor inchisori ale altui stat pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )