Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liviu Dragnea, despre tensiunile din USL: Poate a fost o comunicare defectuoasa intre noi

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre tensiunile din USL: Poate a fost o comunicare defectuoasa intre noi

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat miercuri seara, dupa sedinta USL pe tema proiectul minier de la Rosia Montana, ca in cadrul discutiilor s-au cautat solutii pentru ca procedurile in Parlament sa. continuă pe B1

Criza din USL se adanceste, solutiile sunt de avarie.

Relatiile de la varful USL au fost resetate de izbucnirea scandalului Rosia Montana. Dupa o perioada in care a fost in defensiva, acceptand solicitarile PSD, Crin Antonescu a iesit la atac, taxand ambiguitatea premierului in cazul Rosia Montana. Tensiunile din alianta au provocat o intalnire la varful USL. La finalul acesteia, s-a identificat o solutie de natura procedurala formarea unei comisii speciale pentru Rosia Montana dar tensiunile politice nu au fost rezolvate. Dupa ce .

Liviu Dragnea, atac pe fata la USL: Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi si nu pentru cei care vor sa il foloseasca intr-o asa-zisa campanie electorala. O sp.

Dosarul Referendumul. Liviu Dragnea, din nou la DNA. Vicepremierul studiaza temeinic probele din dosarul in care este cercetat

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - unde s-a dus in aceasta dimineata pentru a continua studierea probelor din dosarul in care este acuzat de presupuse fapte de coruptie - ca pe parcursul anchetei Victor Ponta a facut o cerere sa fie audiat ca martor in acest caz. Solicitarea i-ar fi fost insa respinsa de procurorii anticoruptie, sustine Dragnea.

Liviu Dragnea: Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi ca Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi si nu pentru cei care vor sa il foloseasca intr-o asa-zisa campanie electorala.

VIDEO Crin Antonescu, despre tensiunile din USL privind proiectul Rosia Montana: Nu pot sa substitui printr-un vot politic un aviz tehnic

Crin Antonescu, presedintele Senatului si copresedintele USL, vorbeste in direct la Adevarul Live. Va invitam sa-i adresati intrebari in direct lui Crin Antonescu.

Liviu Dragnea la DNA: Nu exista nimic care sa ma incrimineze.

Nu exista nimic care sa ma incrimineze. Citesc fila cu fila si constat ca nu exista nicio proba care sa ma incremeneze. Voi veni pana nu ma mai primesc aici. Dragnea studiaza dosarul referendumului. Dosarul are 83 de volume.

Carlos Ghosn, seful Renault-Nissan: Uzina din Tanger poate deveni mai competitiva decat cea de la Pitesti

In prezent, uzina Dacia de la Mioveni si cea din Tanger se situeaza la acelasi nivel de competitivitate, fiecare dintre ele avand o serie de avantaje si dezavantaje, insa in viitor Tanger are potentialul de a depasi uzina romaneasca, a spus intr-o discutie cu presa la Salonul Auto de la Frankfurt, Carlos Ghosn, seful Renault-Nissan. Intra in articol pentru a citi si despre cat de mult s-a schimbat proiectul uzinei de la Tanger dar si de ce considera Ghosn ca Dacia este o marca regionala fara produse specifice.

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific: Are o suprafata de 310.000 kilometri patrati

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific. Masivul Tamu poate fi comparat ca dimensiune cu Olympus Mons de pe Marte, cel mai mare din Sistemul Solar, relateaza BBC News. Vulcanul se afla.

Femeia care a impuscat in cap un barbat in Piata Dorobanti din Capitala a fost prinsa

Femeia care a impuscat in cap un sofer, joi, in Piata Dorobanti din Bucuresti a fost prinsa de politisti si este audiata la Sectia 1. Femeia are 21 de ani si a fost gasita de politisti, in urma cercet.

Franta: O tabara insalubra locuita de familii originare din Romania a fost evacuata

O tabara insalubra din sud-estul Frantei ce era locuita de familii originare din Romania a fost evacuata, luni, potrivit Le Dauphine Libere. Timp de un an si jumatate, familii originare din Romania au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )