Libnet.ro
UNICEF

14:30

Liviu Dragnea la DNA: Nu exista nimic care sa ma incrimineze.

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea la DNA: Nu exista nimic care sa ma incrimineze.

Nu exista nimic care sa ma incrimineze. Citesc fila cu fila si constat ca nu exista nicio proba care sa ma incremeneze. Voi veni pana nu ma mai primesc aici. Dragnea studiaza dosarul referendumului. Dosarul are 83 de volume. continuă pe România Liberă

Dosarul Referendumul. Liviu Dragnea, din nou la DNA. Vicepremierul studiaza temeinic probele din dosarul in care este cercetat

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - unde s-a dus in aceasta dimineata pentru a continua studierea probelor din dosarul in care este acuzat de presupuse fapte de coruptie - ca pe parcursul anchetei Victor Ponta a facut o cerere sa fie audiat ca martor in acest caz. Solicitarea i-ar fi fost insa respinsa de procurorii anticoruptie, sustine Dragnea.

Liviu Dragnea, atac pe fata la USL: Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi si nu pentru cei care vor sa il foloseasca intr-o asa-zisa campanie electorala. O sp.

Liviu Dragnea: Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi ca Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi si nu pentru cei care vor sa il foloseasca intr-o asa-zisa campanie electorala.

Liviu Dragnea, despre tensiunile din USL: Poate a fost o comunicare defectuoasa intre noi

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat miercuri seara, dupa sedinta USL pe tema proiectul minier de la Rosia Montana, ca in cadrul discutiilor s-au cautat solutii pentru ca procedurile in Parlament sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )