Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liviu Dragnea: Grebla, un coleg bun si eficient. PSD nu are sectie de investigare sau serviciu de informatii (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Grebla, un coleg bun si eficient. PSD nu are sectie de investigare sau serviciu de informatii (VIDEO)

Partidul Social Democrat nu are un servicu propriu de investigare. Este reactia presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, intrebat despre faptul ca un fost senator PSD, in prezent judecator la Curtea. continuă pe B1

Dragnea, despre Toni Grebla: Un coleg bun si eficient

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, ca Toni Grebla a fost un coleg bun si eficient cat timp a fost membru al partidului, relateaza Mediafax.

Dosar de politician: Cum se ascunde o afacere de miliarde de euro, care il are in spate pe Liviu Dragnea (VIDEO)

Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD si ministru al Dezvoltarii, s-a aflat in vizorul anchetei emisiunii Dosar de politician, realizata de Silviu Manastire pe B1 TV. Dragnea patroneaza de cel putin.

Liviu Dragnea despre dosarul Alinei Bica: Nu am luat, nu am dat, nu am intermediat

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara ca nu are nicio legatura cu dosarul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica. Lui Marian Vanghelie nu am ce sa transmit, vreau sa comunic cat mai putin cu dumnealui, eu, un om de alta categorie. Anchetatorilor, chiar daca nu este spectaculos ce spun, nu am ce sa transmit, nici cu money, nici cu love. Nu am luat, nu am dat, nu am intermediat. Am urmarit si eu cu atentie si cu mirare. Nu, nu am ce sa comunic pentru ca nu exista, a spus Dragnea la Antena 3.

Liviu Dragnea: Mircea Geoana si Marian Vanghelie au sabotat activitatea din campania pentru prezidentiale si pentru asta au fost exclusi din PSD

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca Mircea Geoana si Marian Vanghelie au fost dati afara din partid pentru ca au sabotat activitatea din perioada campaniei electorale pentru prezidentiale,.

Liviu Dragnea: Speram ca Iohannis sa ramana impartial / Nu vom face absolut nimic pentru a rupe relatia institutionala

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, la Realitatea TV, ca social-democratii si guvernul nu vor face absolut nimic pentru a rupe relatia institutionala, nu politica, cu presedintele Klaus Iohannis.

Marian Vanghelie: Daca ma supara Liviu Dragnea o sa spun mai mult despre el. Nu se poate lucra cu acest copil incompetent care este Victor Ponta

Avertisment dur din partea presedintelui executiv al PSD. Liviu Dragnea anunta ca Marian Vanghelie va plati in instanta pentru toate minciunile lansate la adresa sa si premierului Victor Ponta. Vanghelie a.

Liviu Dragnea: Marian Vanghelie va plati in instanta pentru afirmatiile mincinoase facute despre mine si Victor Ponta

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, o sa plateasca in instanta pentru toate afirmatiile mincinoase facute la adresa sa si a prim-ministrului Victor Ponta.

Ovidiu Putura, arestat pentru 30 de zile, monitoriza impreuna cu Liviu Dragnea lupta anticoruptie pe bani europeni

Ovidiu Putura, fostul secretar de stat din ministerul Justitie, arestat miercuri pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita, monitoriza impreuna cu ministrul Dezvoltarii Regionale Liviu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )