Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liviu Dragnea imparte si in Salaj chei pentru microbuze scolare

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea imparte si in Salaj chei pentru microbuze scolare

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, asi continua turneul de impartire a cheilor pentru microbuzele scolare cumparate de ministerul pe are il conduce si se va afla luni, 25 august, si in Salaj. continuă pe Adevărul

Cheile primelor 15 microbuze scolare trimise in Maramures, predate autoritatilor de vicepremierul Liviu Dragnea

Piata Millenium din centrul vechi al Baii Mari va gazdui in data de 25 august ceremonia de predare a primelor 15 microbuze scolare trimise in Maramures pentru elevii din tot atatea unitati scolare.

Bistrita primeste 12 microbuze scolare si 8,5 milioane de lei pentru infrastructura

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a inmanat sambata, la Bistrita, cheile pentru 12 microbuze scolare de care vor beneficia unitatile administrativ-teritoriale din judetul Bistrita-Nasaud.

MDRAP asigura finantarea pentru 9 noi proiecte si 9 microbuze scolare in judetul Tulcea

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale and si administra and tiei publice, a semnat astazi, la Tulcea, in prezen and ta prim-ministrului Victor Ponta, 9 contracte de finan and tare pentru obiective din jude and t, derulate prin programe gestionate de MDRAP, and si a participat la predarea a 9 microbuze and scolare achizi and tionate de minister.

MDRAP: Finantare pentru drumuri din 20 de comune din Galati si 16 microbuze scolare repartizate in judet

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale and si administra and tiei publice, a semnat astazi, la Gala and ti, 21 de contracte de finan and tare pentru obiective din jude and t, derulate prin programe gestionate de MDRAP, and si a participat la predarea a 16 microbuze and scolare achizi and tionate de minister, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Premierul Victor Ponta si Liviu Dragnea au semnat contracte de finantare de 25 milioane de lei in judetul Satu Mare

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au semnat sambata, in judetul Satu Mare, 53 de contracte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala, in valoare de 25 milioane de lei, destinate. Cei doi au participat si la predarea a 10 microbuze scolare achizitionate de minister.

Judetul Tulcea a primit 11 microbuze scolare

11 primarii din judetul Tulcea au primit microbuze scolare achizitionate din fonduri guvernamentale, de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Elevii din Tulcea au primit noua microbuze scolare

Elevii din judetul Tulcea au primit noua microbuze scolare, care se adauga altor doua primite de autoritatile tulcene in urma cu aproape doua saptamani, informeaza Agerpres.

Monica Macovei: Liviu Dragnea a inceput sa racoleze alesi locali pentru PSD si vrea sa schimbe legea care ii sta in cale

Europarlamentarul Monica Macovei afirma ca Liviu Dragnea vrea sa legalizeze o ilegalitate prin ordonanta care va permite alesilor locali sa isi decida apartenenta politica.

Contracte de finantare pentru lucrari publice in valoare de 8,5 milioane de lei, semnate la Bistrita de vicepremierul Liviu Dragnea

Sambata, vicepremierul Liviu Dragnea a semnat contracte de finantare pentru lucrari publice in valoare de 8,5 milioane de lei. Acestea vizeaza modernizari de drumuri, dar si canalizare si aductiune de apa in comunele si orasele din Bistrita-Nasaud.

Liviu Dragnea: Legea electorala trebuie schimbata

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, vineri, la Suceava, ca organizarea de alegeri parlamentare anticipate, anul viitor, nu este oportuna, insa trebuie schimbata actuala lege electorala pentru a nu se ajunge din nou la situatia din prezent in care Legislativul are 588 de alesi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )