Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Ponta si cu mine am fost tradati de cineva din PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Ponta si cu mine am fost tradati de cineva din PSD

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta, si a completat ca mesajul sau despre relatia cu premierul. continuă pe Antena3

Scandal pentru sefia PSD Prahova: Omul lui Liviu Dragnea nu a fost bine primit de organizatia locala

Liviu Dragnea a anuntat, in cea mai recenta sedinta PSD, ca sefia PSD Prahova va fi asigurata interimar, pana la alegeri, de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, in vreme ce presedintele.

Vasile Dancu: Nu sunt intamplatoare similaritatile intre interviul meu si declaratia lui Liviu Dragnea. O sa se consulte cu mine in viitor

Sociologul Vasile Dancu, fost membru al Grupului de la Cluj din PSD, spune ca noul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, se consulta cu el, aratand ca nu este doar o coincidenta faptul ca pozitiile lui Dragnea coincid cu ale sale. Liviu Dragnea a declarat ca vrea sa atraga intelectuali de stanga in PSD si sa acorde o atentie sporita tinerilor, sfat acordat de Dancu.

Traian Basescu, laude pentru Liviu Dragnea

Basescu sustine, referindu-se la condamnarea lui Liviu Dragnea, ca daca trebuie condamnat cineva trebuie sa fie persoana care a bagat voturile false in urne, scrie B1TV. Nu am elementele dosarului, dar daca.

Liviu Dragnea: Un ministru sa comunice cetatenilor romani ce face el din acel post. Nu au de ce sa vorbeasca despre divorturi la TV (VIDEO)

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca vrea ca ministrii sa comunice mai des cu alesii PSD. Dragnea a precizat ca si Victor Ponta isi doreste ca temele guvernamentale sa fie prezentate.

Liviu Dragnea: Cineva in PSD m-a tradat si pe mine, si pe Victor Ponta

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta. Dragnea a lasat sa se inteleaga ca nu el a fost cel care.

Liviu Dragnea, atac dur la prietenul Victor Ponta: Daca a fost vreodata tradare intre noi doi, nu se refera la mine

Liviu Dragnea lanseaza un atac dur la adresa predecesorului sau in fruntea PSD, Victor Ponta. Si chiar daca isi declara prietenia neconditionata fata de Ponta, Dragnea il acuza voalat pe acesta de.

Liviu Dragnea il ATACA pe Ponta: Daca a existat TRADARE, nu a fost din partea mea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca el nu s-a purtat incorect cu premierul Victor Ponta si ca, daca a existat vreo tradare nu a fost din partea lui.

Liviu Dragnea: il vom sprijini pe Victor Ponta in Guvern. Cred cu tarie ca nu vom pierde guvernarea

Liviu Dragnea a declarat ca are o relatie de parteneriat cu Victor Ponta si ca PSD il va sustine in continuare pe premier sa ramana in fruntea Guvernului. Avem o relatie de parteneriat. Victor conduce.

Liviu Dragnea: Dupa demisia lui Victor Ponta, toamna putea sa ne prinda intr-o situatie foarte delicata. Functia de premier si cea de presedinte de partid intr-o singura mana este foarte mult

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca PSD a intrat intr-o perioada de destabilizare, explicand ca, dupa demisia lui Victor Ponta de la sefia PSD, partidul ar fi putut avea o toamna.

Liviu Dragnea: Nu mi-a picat foarte bine ca Victor Ponta nu m-a votat la sefia PSD

Presedinmtele interimar al PSD, Liviu Dragnea, s-a aratat indignat de faptul ca premierul Victor Ponta nu l-a sustinut la sefia PSD. Mi-as fi dorit sa ma fi votat. Nu mi-a picat foarte bine ca nu m-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2256 seconds )