Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liviu Dragnea prezinta astazi planul sau pentru reformarea PSD

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea prezinta astazi planul sau pentru reformarea PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, va sustine o conferinta de presa, la sediul partidului, incepand cu ora 13. 00, pentru a prezenta planul sau privind viitoarea organizare a partidului. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea isi prezinta strategia in sedinta PSD: Presedintele interimar al social democratilor vrea o colaborare mai stransa intre centru si teritoriu

Luni are loc prima sedinta PSD prezidata de Liviu Dragnea, in functia de presedinte interimar al partidului. Acesta a anuntat ca in cadrul acestei sedinte isi va prezenta strategia si va veni cu un plan de.

Alina Gorghiu: Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea nu a apucat sa-si faca toate jocurile in interiorul PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti seara, in cadrul unui interviu acordat postulului ANtena 3, ca prim-ministrul Victor Ponta reuseste sa-si mentina functia de sef al Guvernului din simplul motiv ca Liviu Dragnea, noul presedinte interminar al PSD, nu a reusit sa puna la punct, pentru moment, planul de inlaturare al colegului sau de partid din fruntea Executivului.

Adevarul Live, ora 13.00. Analistul politic Razvan Prisca, despre noua strategie a PSD cu Liviu Dragnea la sefia partidului

Analistul politic Razvan Prisca va comenta, incepand cu ora 13. 00, in emisiunea Adevarul Live, noua strategie impusa de Liviu Dragnea in PSD, aceea ca deciziile sa se dezbata mai intai in partid, apoi sa fie puse in practica de Guvern. Primul exemplu in acest sens l-a oferit ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, care a prezentat planul de rectificare bugetara de dimineata, in sedinta BPN, urmand ca marti sa se adopte in Guvern.

Replica taioasa a lui Liviu Dragnea pentru Traian Basescu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune ca se mandreste cu faptul ca este baiat de la tara, crescut curat si sanatos, educat de parintii sai, scrie Agerpres. Afirmatia lui Dragnea vine in.

Cristian Preda: Liviu Dragnea nu ar trebui vazut ca un posibil partener de dialog, pentru ca are o uriasa problema de credibilitate

Europarlamentarul PPE, Cristian Preda, a declarat, marti, ca presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, nu poate fi un interlocutor pentru Opozitie sau presedintie, pentru ca are o uriasa problema de.

Liviu Dragnea: Nu am niciun fel relatie cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a vorbit, in emisiunea Subiectiv, despre relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis. intrebat in ce relatie este cu presedintele ales Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a raspuns: Nu am vorbit cu.

Liviu Dragnea, despre trecerea lui Robert Cazanciuc la UNPR: Eu stiu ca domnul Cazanciuc este membru PSD. Eu zic sa nu mai stea pe ganduri, pentru ca in PSD are un loc foarte bun

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este membru PSD si este sprijinit de partid, informeaza Agerpres. Declaratia liderului social-democratilor.

Liviu Dragnea ameninta PSD Prahova cu dizolvarea: Este o situatie foarte proasta. Nu permitem nimanui sa confiste nicio bucata din partid (VIDEO)

Avertisment dur din partea lui Liviu Dragnea la adresa PSD Prahova. Presedintele interimar al partidului ameninta cu dizolvarea filialei, daca nu se va tine cont de sfatul sau, pentru ca partidul are nevoie de.

Liviu Dragnea: Un ministru sa comunice cetatenilor romani ce face el din acel post. Nu au de ce sa vorbeasca despre divorturi la TV (VIDEO)

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca vrea ca ministrii sa comunice mai des cu alesii PSD. Dragnea a precizat ca si Victor Ponta isi doreste ca temele guvernamentale sa fie prezentate.

Liviu Dragnea: Managementul candidaturilor in PSD se va schimba. Vom realiza o fisa despre fiecare candidat (VIDEO)

Managementul candidaturilor in PSD va cunoaste unele schimbari, potrivit lui Liviu Dragnea, care a anuntat joi strategia partidului, informeaza B1 TV. Asadar, fiecare organizatie va transmite propunerile pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )