Libnet.ro
UNICEF

17:30

Liviu Dragnea: PSD nu poate sta intr-un Guvern cu un premier de la alt partid. Nu putem risca asa ceva

B1 B1,
Liviu Dragnea: PSD nu poate sta intr-un Guvern cu un premier de la alt partid. Nu putem risca asa ceva

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca, in cazul in care guvernul condus de Victor Ponta va pica, partidul sau nu poate risca sa sustina un premier de la o alta formatiune politica. Am. continuă pe B1

Liviu Dragnea: PSD-ul doreste sa ramana la guvernare. Motiunea de cenzura este un drept constitutional

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat inainte de sedinta social-democratilor in care se va discuta situatia premierului Victor Ponta, ca PSD-ul nu-si va da jos guvernul, chiar in conditiile.

Liviu Dragnea: PSD-ul doreste sa ramana la guvernare. Motiunea de cenzura este un drept constitutional (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat inainte de sedinta Comitetului Executiv National al partidului in care se va discuta situatia premierului Victor Ponta, ca PSD-ul nu-si va da jos.

Liviu Dragnea: PSD-ul nu poate ramane intr-un Guvern care nu da premierul

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat, luni, la Antena 3, de la ora 21. 30, pentru a comenta ultimele evenimente politice. Printre temele de discutie s-au numarat sustinerea lui Victor Ponta in fruntea Guvernului sau motiunea de cenzura depusa astazi de PNL in Parlament.

Liviu Dragnea, la Adevarul Live: In ipoteza in care premierul pleaca, toate deciziile sunt la presedintele Iohannis. Efectiv PSD ar pierde guvernarea, intram in alta paradigma/ 90% din membrii PSD sunt oameni cinstiti care nu vor sa li se mai spuna ca fa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri la Adevarul Live ca in PSD trebuie sa apara cultura integritatii, explicand ca nu crede intr-o grila sau un algoritm de integritate care sa fie aplicat ci isi doreste ca fiecare organizatie sa aiba libertatea sa analizeze fiecare caz in parte si sa ia masuri. In context, Dragnea afirma ca la alegerile locale vor exista foarte putine cazuri de candidati PSD care sa aiba probleme grave de coruptie. Dragnea a explicat procedura prin care se va organiza scrutinul pentru alegerea presedintelui si a admis ca nu se astepta la candidatura lui Robert Negoita, fara a oferi o explicatie pentru anuntul facut de acesta. De asemenea, Dragnea a declarat ca PSD nu poate risca sa sustina un premier de la alt partid. Vezi in text principalele declaratii si raspunsuri ale lui Dragnea.

Liviu Dragnea, despre candidatura sa la sefia PSD: Cred ca e generala sustinerea fata de mine. Cand va face anuntul oficial

Prezent la conferinta judeteana in care membrii PSD Dambovita si-au ales conducerea, presedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, a declarat ca toate organizatiile din tara ii sustin candidatura la conducerea social-democratilor. Dragnea a aratat ca el la sefia PSD si Ponta la Guvern fac echipa foarte buna.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Nimeni din Coalitie nu va vota motiunea de cenzura/ Guvernul Ponta nu va cadea/ Victor Ponta mi-a spus ca isi doreste sa ramana prim-ministru

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este in aceasta seara invitatul lui Mihai Gadea la Antena 3. Dragnea spune ca nimeni din PSD nu se gandeste sa-i ceara demisia lui Victor Ponta, ca actualul guvern are o sustinere solida in partid si ca nimeni din Coalitia de guvernare, UNPR si ALDE, nu vor vota motiunea de cenzura initiata de Opozitie. Intrebat de MIhai Gadea daca Robert Negoita este propunerea PSD pentru sefia Capitalei, Dragnea spune ca partidul nu are o solutie deocamdata.

Liviu Dragnea, despre legea salarizarii bugetare: Proiectul va ajunge in Guvern pana la 1 octombrie si pana pe 15 octombrie in Parlament (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca membrii coalitei vor sustine guvernarea, astfel ca nu vor vota motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva premierului Victor.

Liviu Dragnea, despre alegerea presedintelui PSD: Un partid nu poate fi condus cu biciul. Nu sunt ipocrit, ma gandesc foarte serios la aceasta candidatura (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat dupa Comitetul Executiv al PSD ca partidul il sustine pe Victor Ponta si respinge motiunea de cenzura a liberalilor. Partidul e o institutie care nu interfereaza cu justitia. Nimeni de.

Liviu Dragnea va anunta DUMINICA daca va candida la sefia PSD

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, miercuri, ca tocmai duminica va anunta daca va candida la sefia PSD. Dragnea a mai precizat ca nu poate spune inca daca va candida la presedintia PSD, dar lucreaza la un program politic .

Liviu Dragnea s-a decis. Va candida la sefia PSD. Cand va face anuntul oficial

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, miercuri, ca tocmai duminica va anunta daca va candida la sefia PSD. Dragnea a mai precizat ca nu poate spune inca daca va candida la presedintia PSD, dar lucreaza la un program politic .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )