Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, scrisoare catre Ambasada SUA in care explica afirmatiile facute despre americani la sedinta PSD

B1 B1,
Liviu Dragnea, scrisoare catre Ambasada SUA in care explica afirmatiile facute despre americani la sedinta PSD

Continua lupta dupa excluderile din PSD. Liviu Dragnea ii raspunde dur lui Mircea Geoana despre care spune ca face parte dintr-o fratie mafiota alaturi de Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc si Catalin. continuă pe B1

Liviu Dragnea, scrisoare catre Amabsada SUA in care explica afirmatiile facute despre americani la sedinta PSD

Continua lupta dupa excluderile din PSD. Liviu Dragnea ii raspunde dur lui Mircea Geoana despre care spune ca face parte dintr-o fratie mafiota alaturi de Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc si Catalin.

Liviu Dragnea sustine ca nu a dat vina pe americani pentru pierderea alegerilor si spune ca a trimis o scrisoare Ambasadei SUA: Nimeni n-a vorbit despre implicarea unei alte tari

Presedintele executiv al PSD a negat, vineri seara, ca ar fi spus in sedinta de joi a Comitetului Executiv al PSD ca americanii s-ar fi opus ca Victor Ponta sa devina presedinte al Romaniei, asa cum afirmase Marian Vanghelie, precizand ca a trimis si o scrisoare amabasadei SUA in care infirma acest lucru. Nimeni n-a vorbit la acea discutie de sase ore sedinta CExN al PSD - n. red. ) despre implicarea unei alte tari in aceste alegeri. Eu am explicat ca Facebook-ul este o retea de socializare americana, dar pe care au folosit-o romanii si s-au socializat pe Facebook si s-au hotarat sa voteze impotriva noastra, dar au votat romanii, a afirmat Liviu Dragnea, la RTV, potrivit Stiripesurse. ro.

Liviu Dragnea: Mircea Geoana face parte din fratia mafiota din cauza careia am plecat de la Ministerul de Interne

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Romania TV, ca Mircea Geoana si Marian Vanghelie fac parte dintr-o fratie mafiota impreuna cu Viorel Hrebenciuc, Catalin Voicu si Dumitru Iliescu, ce au incercat sa impuna oameni cu probleme din punctul de vedere al justitiei in functii cheie ale statului. Dragnea a afirmat ca acesta este motivul pentru care a demisionat din fruntea Ministerului de Interne, in februarie 2009, dupa numai o luna de mandat.

Vanghelie spune despre Victor Ponta, Sebastian Ghita si Liviu Dragnea ca au monopolizat toate contractele publice/ Daca dispare Dragnea, dispare Tel Drum

Vanghelie i-a acuzat pe Victor Ponta si Sebastian Ghita ca au monpolizat toatele licitatiile importante de la guvern, fie direct, fie prin interpusi. Acesta l-a acuzat si pe Liviu Dragnea ca, firma de care-si leaga numelle, Tel Drum, are contracte in fiecare comuna. Au monopolizat, prin diferite alte persoane, toate contractele publice. Sebastian Ghita e implicat in toate licitatiile de la Guvern. Stiti cum se spune la Guvern cand e vreo licitatie? Stati ca acolo e bagat Sebi Ghita. Sunt oameni pusi de el, a declarat Vanghelie.

Liviu Dragnea: Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc fac parte dintr-o fratie mafiota

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, i-a acuat, vineri, pe Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc ca ar face parte dintr-o fratie mafiota, relateaza Stiripesurse. Nimeni din partid.

Patru familii din Eselnita asteapta din septembrie ajutorul promis de Liviu Dragnea si Gabriel Oprea

Inundatiile devastatoare din 15 septembrie au lasat patru familii din Eselnita sub cerul liber, casele acestora fiind distruse de apele umflate ale raului care taie localitatea. De atunci oamenii tot asteapta ajutor, mai ales ca doi reprezentanti ai Guvernului au fost la fata locului si au promis sprijin.

FOTO Patru familii din Eselnita asteapta din septembrie ajutorul promis de Liviu Dragnea si Gabriel Oprea

Inundatiile devastatoare din 15 septembrie au lasat patru familii din Eselnita sub cerul liber, casele acestora fiind distruse de apele umflate ale raului care taie localitatea. De atunci oamenii tot asteapta ajutor, mai ales ca doi reprezentanti ai Guvernului au fost la fata locului si au promis sprijin.

Ce semnale da pietei bancare preluarea Volksbank de catre Banca Transilvania. Care e zestrea mirilor, plus un istoric scurt al prezentei celor doua institutii in Romania

Daca tranzactia se va finaliza, iar Banca Transilvania va prelua Volksbank, noua entitate va fi a treia banca de pe piata, atacand pozitia locului secund- detinuta acum de BRD-GSG, la mustata. In prezent, BRD are o cota de piata de 13%, iar noua banca va avea o cota de piata de 12,7%. Cele doua banci care se pregatesc sa se uneasca au avut amandoua probleme de imagine, dar BT a reusit sa le depaseasca, in vreme ce Volksbank este prinsa in mijlocul unui vartej media, din cauza creditarii imprudente in special pe zona imprumuturilor in franci elvetieni). Volksbank are peste 2000 de procese pe rol, iar rata de castig este de 20%, adica din 10 procese, 8 le pierde. Tatonarile privind preluarea Volksbank de catre BT au inceput in urma cu circa 8 luni, iar negocierile au fost tensionate din cauza unui pret considerat prea mare de catre viitorul cumparator.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )