Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liviu Dragnea sustine ca nu a dat vina pe americani pentru pierderea alegerilor si spune ca a trimis o scrisoare Ambasadei SUA: Nimeni n-a vorbit despre implicarea unei alte tari

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea sustine ca nu a dat vina pe americani pentru pierderea alegerilor si spune ca a trimis o scrisoare Ambasadei SUA: Nimeni n-a vorbit despre implicarea unei alte tari

Presedintele executiv al PSD a negat, vineri seara, ca ar fi spus in sedinta de joi a Comitetului Executiv al PSD ca americanii s-ar fi opus ca Victor Ponta sa devina presedinte al Romaniei, asa cum afirmase Marian Vanghelie, precizand ca a trimis si o scrisoare amabasadei SUA in care infirma acest lucru. Nimeni n-a vorbit la acea discutie de sase ore sedinta CExN al PSD - n. red. ) despre implicarea unei alte tari in aceste alegeri. Eu am explicat ca Facebook-ul este o retea de socializare americana, dar pe care au folosit-o romanii si s-au socializat pe Facebook si s-au hotarat sa voteze impotriva noastra, dar au votat romanii, a afirmat Liviu Dragnea, la RTV, potrivit Stiripesurse. ro. continuă pe Hotnews

Vanghelie face dezvaluiri din culisele sedintei PSD: Dragnea a dat vina pe AMERICANI pentru pierderea alegerilor

Primarul sectorul 5, Marian Vanghelie, exclus joi din PSD, a dezvaluit intr-o emisiune tv ca in cadrul sedintei de partid Liviu Dragnea a explicat ca Victor Ponta a pierdut alegerile din cauza interventiei americanilor.

Vanghelie si Geoana: Dragnea a dat vina pe americani si pe o forta supranaturala pentru pierderea alegerilor/ Dragnea i-a multumit lui Corlatean pentru organizarea votului din diaspora

Vanghelie spune ca Dragnea a justificat esecul alegerilor dand vina pe americani. Mircea Geoana spune ca liderii partidului au dat vina si pe o forta supranaturala. Declaratia ne aminteste de precedentele alegeri prezidentiale cand esecul era justificat de Viorel Hrebenciuc si Mircea Geoana prin flacara violet si parapsihologul Aliodor Manolea. Mai mult, Mircea Geoana a dezvaluit ca Dragnea a tinut sa-i multumeasca lui Titus Corlatean pentru aportul adus la organizarea alegerilor in diaspora.

Marian Vanghelie: Dragnea a spus ca americanii sunt de vina pentru pierderea alegerilor

Marian Vanghelie a afirmat ca Liviu Dragnea considera ca americanii sunt de vina pentru ca partidul a pierdut alegerile prezidentiale. Afirmatiile ar fi fost facute in CExN al PSD de joi, in care au fost.

Liviu Dragnea, scrisoare catre Amabsada SUA in care explica afirmatiile facute despre americani la sedinta PSD

Continua lupta dupa excluderile din PSD. Liviu Dragnea ii raspunde dur lui Mircea Geoana despre care spune ca face parte dintr-o fratie mafiota alaturi de Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc si Catalin.

Liviu Dragnea, scrisoare catre Ambasada SUA in care explica afirmatiile facute despre americani la sedinta PSD

Continua lupta dupa excluderile din PSD. Liviu Dragnea ii raspunde dur lui Mircea Geoana despre care spune ca face parte dintr-o fratie mafiota alaturi de Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc si Catalin.

Liviu Dragnea: Mircea Geoana face parte din fratia mafiota din cauza careia am plecat de la Ministerul de Interne

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Romania TV, ca Mircea Geoana si Marian Vanghelie fac parte dintr-o fratie mafiota impreuna cu Viorel Hrebenciuc, Catalin Voicu si Dumitru Iliescu, ce au incercat sa impuna oameni cu probleme din punctul de vedere al justitiei in functii cheie ale statului. Dragnea a afirmat ca acesta este motivul pentru care a demisionat din fruntea Ministerului de Interne, in februarie 2009, dupa numai o luna de mandat.

Liviu Dragnea: Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc fac parte dintr-o fratie mafiota

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, i-a acuat, vineri, pe Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc ca ar face parte dintr-o fratie mafiota, relateaza Stiripesurse. Nimeni din partid.

Vanghelie spune despre Victor Ponta, Sebastian Ghita si Liviu Dragnea ca au monopolizat toate contractele publice/ Daca dispare Dragnea, dispare Tel Drum

Vanghelie i-a acuzat pe Victor Ponta si Sebastian Ghita ca au monpolizat toatele licitatiile importante de la guvern, fie direct, fie prin interpusi. Acesta l-a acuzat si pe Liviu Dragnea ca, firma de care-si leaga numelle, Tel Drum, are contracte in fiecare comuna. Au monopolizat, prin diferite alte persoane, toate contractele publice. Sebastian Ghita e implicat in toate licitatiile de la Guvern. Stiti cum se spune la Guvern cand e vreo licitatie? Stati ca acolo e bagat Sebi Ghita. Sunt oameni pusi de el, a declarat Vanghelie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )