Libnet.ro
UNICEF

17:00

Liviu Dragnea, ultimul activist politic

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, ultimul activist politic

PSD are de ales intre mortii lui Liviu Dragnea si scheletele lui Victor Ponta. E o lupta intre generatii care se lauda in direct, dar se injunghie pe la spate cand se inchid camerele de luat vederi. E o alegere intre rau si mai rau. Victor Ponta il deplange pe Liviu Dragnea cu emotia celui care abia asteapta sa-i pipaie demisia. Iar Liviu Dragnea isi incheie perioada de glorie pentru a se intoarce in penumbra sforarului. continuă pe Adevărul

Decizia in cazul unei eventuale demisii a lui Liviu Dragnea din conducerea PSD, amanata pentru miercuri. Dragnea: Mi-am depus mandatul, dar colegii resping ideea. Ma bucura sa vad ca am atata sustinere in partid

Liviu Dragnea si-a prezentat, luni, demisia din functia de presedinte executiv al PSD, in sedinta Biroului Permanent National, dar o decizie va fi luata miercuri de Comitetul Executiv National al partidului. Absolut toti colegii au respins aceasta idee si au decis, dupa o discutie intensa, sa duca aceasta decizie in Comitetul Executiv, miercuri, pentru ca trebuie sa fie toata tara. Eu am spus ca imi depun mandatul in BPN, am facut-o. Daca ei au spus ca vor sa duca mandatul in Comitetul Executiv, asa facem. Este o atitudine care ma bucura, sa vezi ca ai atata sustinere in partid. Sunt un om hotarat, decis, care nu ezita. Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot este fapta de coruptie. eu cred ca nu, a declarat Liviu Dragnea, la iesirea de la sedinta BPN al PSD.

Liviu Dragnea urmeaza sa demisioneze luni din conducerea PSD: Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie

Ministrul demisionar al Dezvoltarii, Liviu Dragnea, urmeaza sa demisioneze luni si din functia de presedinte executiv al PSD. Dragnea a declarat luni dimineata, la sosirea la sedinta conducerii PSD, ca Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie. Poti si ca membru simplu sa ajuti partidul, daca ai oarecare experienta. Intrebat de jurnalisti daca a discutat cu premierul Victor Ponta despre numele inlocuitorului sau la Ministerul Dezvoltarii, Dragnea a raspuns da, fara a da alte detalii.

Marian Oprisan: Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid si trebuie sa suporte lucruri nedrepte

Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid si trebuie sa suporte lucruri nedrepte, avand in vedere decizia propusa la Consiliul National de conducerea partidului privind sanctionarea celor cu probleme in justitie, a afirmat Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea si vicepresedinte PSD. Cand eu am spus ca nu trebuie incalcate principii, pentru ca asa este normal intr-o tara democratica, unii colegi de ai mei nu au fost de acord si iata consecinta. Atunci cand incalci principii, trebuie sa accepti si lucruri nedrepte din acest punct de vedere, a spus Oprisan, luni, la sediul PSD.

Liviu Dragnea, dupa condamnarea pentru referendum: Fratele meu a murit din cauza acestui dosar

Ministrul demisionar al Dezvoltarii si Administratiei, Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, afirma ca simte o mare nedreptate si regrete uriase, inclusiv pentru ca fratele sau a murit din cauza acestui dosar.

Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea trebuie sustinut pentru ca nu a facut niciun fel de infractiune (VIDEO)

Liviu Dragnea trebuie sustinut pentru ca nu a facut niciun fel de infractiune, este de parere primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, vicepresedinte al PSD, informeaza B1 TV. Liviu Dragnea trebuie sustinut.

Radu Banciu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a se autosuspenda din PSD: Omul care le-a pierdut referendumul si alegerile prezidentiale pare sa fie de neinlocuit (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia lui Liviu Dragnea de a demisiona luni din fuctia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat. Liviu Dragnea, cu.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

Radu Banciu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Prin explicatiile pe care le ofera, Dragnea demonstreaza ca nu a inteles nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Prin demisiile pe care le-a.

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului din 2012 a starnit imaginatia internautiulor. Vezi cele mai bune bancuri cu Dragnea si despre Teleorman

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul a adus, din nou, in atentia internautilor glumele despre judetul de origine al presedintelui executiv al PSD - Teleorman, dar si despre cum se desfasoara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2833 seconds )