Libnet.ro
UNICEF

22:00

Localnicii au gasit victimele acidentului aviatic din Apuseni dupa mirosul fumului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Localnicii au gasit victimele acidentului aviatic din Apuseni dupa mirosul fumului

Presedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, sustine ca victimele accidentului aviatic din Apuseni au fost gasite dupa miros de catre localnici, care au simtit fumul de la focul facut de raniti, adaugand ca cei care au intervenit nu au avut date. continuă pe Wall-Street Ro

Accidentul aviatic din Apuseni. Victimele au fost gasite dupa miros

Presedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a declarat ca victimele accidentului aviatic din Apuseni au fost gasite dupa miros de catre localnici, care au simtit fumul de la focul facut de raniti. Dumitrel a mai.

Guvernul da explicatii despre raportul intocmit in cazul accidentului aviatic din Apuseni.

Reprezentantii Guvernului au declarat ca raportul despre accidentul aviatic din Apuseni pus la dispozitia presei este doar o sinteza a raportului integral si de aceea nu contine anumite informatii, informeaza Mediafax. Materialul pus la dispozitia presei reprezinta o sinteza a Raportului pe care vicepremierul Gabriel Oprea l-a prezentat premierului Victor Ponta pe baza informarilor solicitate de la toate institutiile implicate si contine toate informatiile publice care nu aduc atingere .

Primul medic care a ajuns la supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni: Satenii merita sa fie numiti salvatori

Primul medic care a ajuns la supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, Ziana Motora, paramedic voluntar la SMURD Cluj, a explicat, pas cu pas, intr-o conferinta de presa, in ce conditii a avut loc.

Cine sunt motii care i-au gasit pe supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni.

Tragedia aviatica produsa in Muntii Apuseni, soldata cu sapte victime, dintre care doi morti si cinci raniti, a evidentiat doua lucruri diametral opuse. Pe de o parte, debandada, incoerenta si incompetenta autoritatilor. Pe de alta, solidaritatea, omenia si spiritul de sacrificiu al oamenilor simpli din Muntii Apuseni. Trei dintre ei, simpli sateni din Pietreasa, comuna Horea, au devenit adevarati eroi dupa ce au reusit ceea ce parea imposibil: sa ii gaseasca pe supravietuitorii .

Presedintele Traian Basescu a trimis coroane de flori la mormintele victimelor accidentului aviatic din Apuseni

Presedintele Traian Basescu a trmis coroane de flori la mormintele pilotului Adrian Iovan si studentei Aurelia Ion, care au murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, relateaza Mediafax. Coroanele, din.

Robert Turcescu: Aura murea, Ponta chefuia. Unde se afla premierul in momentul accidentului aviatic din Apuseni

Jurnalistul Robert Turcescu a realizat o invetigatie, publicata pe blogul sau personal, pentru a afla unde era premierul Victor Ponta in momentul accidentului aviatic din Muntii Apuseni in care doua persoane.

Cezar Preda: Ministrul Transporturilor ar trebui sa isi dea demisia in urma accidentului aviatic din Apuseni

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, ar trebui sa demisioneze in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, a declarat vicepresedintele PDL, Cezar Preda, pentru RFI. Eu cred ca lucrurile nu se pot opri.

Aura Ion, studenta care a murit in accidentul aviatic din Apuseni, inmormantata la Cimitirul Ghencea Militar 3

Aura Ion, studenta, care a murit cu zile in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, este inmormantata la Cimitirul Ghencea Militar 3. Fata, care visa intr-o zi sa poarte halatul de medic este inmormantata.

Omniasig da asigurari ca va onora obligatiile in urma accidentului aviatic din Apuseni.

Omniasig VIG isi va onora obligatiile care decurg din politele de asigurare incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie Civila pentru avionul implicat in accidentul din Apuseni si infirma informatiile contrare aparute in presa, relateaza Mediafax. Ominiasig confirma faptul ca cele doua polite incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie Civila pentru aeronava implicata in tragicul accident din 20 ianuarie sunt valide si in vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasiguratori de prestigiu de .

Procurorii ar putea ancheta autoritatile in urma accidentului aviatic din Apuseni

Procurorii ar putea ancheta autoritatile in urma accidentului aviatic din MuntiiApuseni, relateaza B1 TV. Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, joi, ca este analizata posibilitatea.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )