Libnet.ro
UNICEF

14:30

Locomotiva iN FLACARI pe un camp din Buzau

România Liberă România Liberă,
Locomotiva iN FLACARI pe un camp din Buzau

Locomotiva unui tren format din 32 de vagoane incarcate cu titei a luat foc, in noaptea de luni spre marti, la intrarea in localitatea buzoiana Candesti. Pentru stingerea focului, pompierii de la ISU Buzau au intervenit cu patru autospeciale. continuă pe România Liberă

Locomotiva unui tren incarcat cu titei a luat foc pe un camp din Buzau

Pompierii de la ISU Buzau au intervenit la intrarea in localitatea Candesti, dupa ce locomotiva unui tren format din 32 de vagoane incarcate cu titei a luat foc. Locomotiva a plecat ieri noapte din localitatea.

Pericol de explozie, langa Buzau, dupa ce locomotiva unui tren cu 32 de vagoane cu titei a luat foc

Noapte de foc pentru pompierii buzoieni. Locomotiva unui tren cu 32 de vagoane pline cu titei a luat foc, in apropiere de localitatea Berca. Cel care a dat alarma a fost chiar mecanicul locomotivei, care a alertat imediat pompierii. Din fericire, incendiul a fost stins inainte ca focul sa se extinda la vagoanele pline cu petrol brut.

Misu Negritoiu a omis sa scrie in declaratia de interese ca este administratorul a patru firme din Buzau

Sabin Orcan a prezentat in cadrul emisiunii X-Press cazul lui Misu Negritoiu care nu si-a trecut in declaratia de interese faptul ca este administratorul a patru firme din Buzau. Potrivit ultimei declaratii.

Galati: Un incediu a mistuit un depozit de piese auto si cauciucuri din curtea unui service auto

Un incediu izbucnit in Galati a mistuit un depozit de piese auto si cauciucuri din curtea unui service auto, informeaza B1 TV. Pana in prezent nu se stie de la ce a pornit incendiu, care, din fericire, nu a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )