Libnet.ro
UNICEF

14:00

Locuinta secretarului de stat in Ministerul Agriculturii, Valentin Soneriu, sparta de hoti

B1 B1,
Locuinta secretarului de stat in Ministerul Agriculturii, Valentin Soneriu, sparta de hoti

Locuinta de serviciu a secretarului de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valentin Soneriu, a fost sparta de hoti, au declarat pentru Agerpres oficiali ai Politiei Capitalei. Soneriu. continuă pe B1

Locuinta unui secretar de stat din Ministerul Agriculturii, sparta de hoti

Casa RAAPPS in care locuieste in Bucuresti secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Valentin Soneriu, a fost sparta in noaptea de duminica spre luni. Potrivit primelor cercetari, din casa nu au fost furate bunuri.

Locuinta din Bucuresti a secretarului de stat Valentin Soneriu a fost sparta.

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Valentin Soneriu, a constatat abia duminica seara, cand s-a intors acasa, ca butucul de la usa era spart si lucrurile ii erau ravasite. Politia a venit imediat la fata locului insa a constatat ca din locuinta nu lipsesc bunuri. Secretarul de stat Valentin Soneriu locuieste intr-o casa RAAPPS din sectorul 2 al Capitalei. Sesizarea a fost primita in jurul orei 00. Politistii Sectiei 6 au facut cercetarea la fata locului si urmeaza sa .

Un secretar de stat din Ministerul Agriculturii a fost jefuit de hoti

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale Valentin Soneriu si-a gasit locuinta sparta de hoti, duminica noaptea, in jurul orei 24. 00, cand a ajuns acasa. Soneriu a.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )