Libnet.ro
UNICEF

14:00

Locuinte pe 5 niveluri in Sectorul 5 din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Locuinte pe 5 niveluri in Sectorul 5 din Capitala

Doua persoane fizice investesc in construirea unui bloc de locuinte - Acvila Residence -, in Sectorul 5 din Bucuresti, companiile Ela Design si Sigma Invest Construct participand la proiectia, respectiv realizarea acestuia. continuă pe Ziarul Bursa

MASACRU in Neamt: Doua persoane decedate si doua ranite. Politia a deschis focul! (FOTO)

O crima infioratoarea avut loc in localitatea Razboieni din judetul Neamt, marti dimineata 6 iunie). Doua persoane au decedat si alte doua au fost ranite grav, scrie presa.

Un grup de persoane fizice investeste in proiectul Grand Villas III

Reporter: Cum considerati ca a evoluat piata imobiliara de la noi? Marius Dumitrascu: Asa cum arata si ultimele statistici, anul 2016 a fost cel mai bun din punct de vedere al numarului de tranzactii imobiliare inregistrate. Si noi am urmat trendul acesta crescator, cu un an 2016 mai bun decat 2015, atat din punct de vedere al numarului de unitati vandute, cat si din punct de vedere al valorii acestora, adica un pret mai mare pe metrul patrat util, aceasta in conditiile unei cresteri importante a costurilor de achizitie a terenurilor si a celor legate de constructie.

Activitatea Judecatoriei Sectorului 3 din Capitala este suspendata, marti, ca urmare a unei greve de avertisment a judecatorilor

Angajatii Judecatoriei Sectorului 3 din Bucuresti au anuntat ca, in intervalul 10 - 12, vor suspenda activitatea institutiei. Decizia a fost luata ca urmare a numeroaselor nemultumiri privind Legea salarizarii unitare, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )