Libnet.ro
UNICEF

15:00

Locul din Tara Sfanta care aduce speranta bolnavilor. Mii de romani merg sa caute vindecarea acolo

Antena3 Antena3,
Locul din Tara Sfanta care aduce speranta bolnavilor. Mii de romani merg sa caute vindecarea acolo

Sute de romani bolnavi isi cauta salvarea in Israel. Ei ajung intr-unul dintre cele mai mari spitale din lume, unde sunt puse la punct cele mai moderne terapii si tratamente. in clinica Hadassah, spre exemplu,. continuă pe Antena3

Proiectul Arta pentru viata, implementat in cinci spitale din tara

Proiectul Arta pentru viata, initiat de Servier Pharma, este un proiect de terapie prin arta implementat in cinci spitale din tara, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Fondul Marguerite si Fondul EnerCap Power, implicate intr-un proiect eolian din tara noastra

Salans a consiliat Fondul Marguerite si Fondul EnerCap Power in legatura cu achizitia a 50%, respectiv 30% dintr-un proiect eolian de 80 MW situat in Sud-Estul tarii noastre de la dezvoltatorul de origine cipriota EP Global Energy, care va ramane actionar cu un pachet de 20% din actiuni, conform unui comunicat trimis redactiei.

SRI a expulzat din tara noastra un terorist provenind din Africa de Nord

SRI a expulzat un terorist provenind din Africa de Nord care era de mai multa vreme pus sub supraveghere, conform surselor de presa.

Linkage lnc se lanseaza pe piata din tara noastra

Linkage Inc, companie internationala specializata in dezvoltarea liderilor si talentelor se lanseaza din aceasta toamna in tara noastrp, prin deschiderea primului birou in Bucuresti, anunta un comunicat remis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )