Libnet.ro
UNICEF

06:45

Locul unde Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere. Trupele au capitulat dupa ce comandantul a fugit de pe campul de lupta

Adevărul Adevărul,
Locul unde Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere. Trupele au capitulat dupa ce comandantul a fugit de pe campul de lupta

Drumul pana la Turtucaia acum bulgareasca, vizavi de Oltenita romaneasca, merita strabatut daca vrei sa vezi cu ochii tai locul in care Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere din istoria sa. Se intampla in Primul Razboi Mondial, iar istoria a consemnat cum s-a petrecut capitularea trupelor noastre: comandantul roman, un mare general, a fugit rusinos de pe campul de lupta, ca sa-si salveze viata. continuă pe Adevărul

Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania

BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in 2015 un profit net de 919 milioane de lei 207 mil. euro), revenindu-si spectaculos dupa pierderea de 2,7 miliarde de lei din 2014, scrie zf. ro. Acest.

Uimitor! Cea mai detaliata fotografie a Caii Lactee

Telescopul APEX Atacama Pathfinder EXperiment) din Chile a finalizat cea mai detaliata fotografie a Caii Lactee realizata pana in prezent. Studiul, in cursul caruia a fost.

Cum arata cea mai ingusta casa din Bucuresti. Are doar 4,5 metri latime

Cea mai ingusta casa din Bucuresti a fost construita si amenajata in doi ani de zile cu un buget de 150. 000 de euro. Arhitectii LAMA sunt responsabili de proiectarea unei case cu latimea de 4,5 metri si un.

VIDEO. Cea mai mare scurgere de gaz metan din istoria SUA, in California

Scurgerea de gaze naturale de la un put de langa Los Angeles, care a durat din octombrie 2015 pana in februarie 2016, a fost cea mai mare din istoria SUA, arata o analiza stiintifica, citata de BBC News.

Dani Otil a fost cerut de barbat. Cea mai sexy mamica din Romania il vrea doar pentru ea

Marina Necula, cea mai sexy mamica din Romania - 2012, in direct prin skype, din Maldive, l-a cerut de barbat pe Dani Otil. Vezi reactia lui in materialul video de mai sus.

Romania a avut anul trecut cea mai mare crestere a constructiilor de dupa 2008

Avansul lucrarilor de constructii a fost de 10,6% in 2015, comparativ cu 2014, Romania ocupand locul al treilea in UE, dupa Slovacia 18,6%) si Suedia 14%).

Romania a avut anul trecut cea mai mare crestere a activitatii de constructii de dupa 2008

Avansul lucrarilor de constructii a fost de 10,6% in 2015, comparativ cu 2014, Romania ocupand locul al treilea in UE, dupa Slovacia 18,6%) si Suedia 14%).

Bancul zilei: Cea mai buna veste pentru contribuabili

- Se desfiinteaza FISCUL, striga fericit Vasile. - Ei, na, de unde ai aflat?, intreba Gheorghe.

Vrei sa inchiriezi un tren? Cat costa si cum se procedeaza pentru a organiza in vagon cea mai tare petrecere in miscare

La Targul de Turism al Romaniei, unde CFR Calatori participa zilele acestea, este promovat si Trenul Charter, serviciul special prin care un tren poate fi inchiriat de catre clienti persoane fizice sau juridice, firme, case de productie, agentii de turism, organizatori de evenimente, tour-operatori etc. Iata conditiile de inchiriere a Trenurilor Charter.

Razi cu lacrimi! Cea mai buna gluma cu Leonardo DiCaprio de la decernarea premiilor Oscar 2016

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut in ultimii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )