Libnet.ro
UNICEF

18:30

Londra: cat costa sa locuiesti in unul dintre cele mai scumpe orase din lume

Adevărul Adevărul,
Londra: cat costa sa locuiesti in unul dintre cele mai scumpe orase din lume

Chiria in Londra e dubla fata de orice alt oras din Marea Britanie. Chiria medie pentru UK este de 665 de lire lunar. in Londra, chiriasii platesc in medie 1 516 lire pe luna. continuă pe Adevărul

Jaf la Muzeul de Mineralogie Baia Mare: Unul dintre cele mai valoroase exponate a fost furat

Un calcit de Herja, unul dintre cele mai valoroase obiecte din colectia Muzeului de Mineralogie Baia Mare, a fost furat, in noaptea de sambata spre duminica, a declarat directorul institutiei, Ioan Bob. in.

Microsoft si-a schimbat unul dintre cele mai populare produse

Unul dintre cele mai importante produse ale Microsoft si-a gasit un nou nume, dupa un proces pierdut in Europa. Inspiratia se poate sa fi venit de la consola video Xbox One. Sau de la HTC One?.

VIDEO Unele dintre cele mai bune spoturi publicitare din 2014, pentru masini, ruleaza la Super Bowl

Unele dintre cele mai bune clipuri publicitare din lume sunt difuzate cu ocazia campionatului de fotbal american Super Bowl. Cateva marci au lansat deja spoturile care vor rula la Super Bowl 2014 si le poti vedea si tu, mai jos. Revino in acest articol pentru a vedea noi clipuri interesante create de producatorii auto. Pe masura ce vor fi publicate, le vom aduna pe toate aici.

Wim Fissette: Simona Halep este una dintre cele mai destepte jucatoare din circuitul WTA

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a vorbit, intr-un interviu pentru Digisport, despre primele zile de munca cu jucatoare din Romania. Este una dintre cele mai destepte sportive din circuitul WTA, a precizat antrenorul belgian.

Business Report: Unul dintre cei mai activi constructori straini cauta cumparator pentru afacerile din Romania; Bucurestiul se vrea Capitala pietonilor si a biciclistilor, pana in 2020; Guvernul vrea sa interzica tranzactiile imobiliare cu numerar

Reducerea pentru impozitele platite in avans, respinsa de FMI. Guvernul vrea sa extinda sistemul practicat la plata taxelor locale, unde. Capcana creditului in lei: scapi de riscul valutar, dar dai de altul la fel de mare. Mult-asteptata scadere a dobanzilor la creditele in lei s-a aratat.

Romania, in topul tarilor cu cele mai multe mesaje spam trimise in 2013

Romania ocupa locul al 13-lea in topul tarilor cu cele mai multe mesaje spam trimise in 2013, arata un studiu al Kaspersky Lab, unul dintre cei mai importanti producatori de software antivirus din lume.

Antrenorul Simonei Halep: Este una dintre cele mai inteligente jucatoare

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a tras primele concluzii dupa cele cateva zile in care a colaborat cu jucatoarea noastra.

Cele mai avantajoase credite de nevoi personale: cat te costa sa imprumuti 10.000 de euro de la banci?

Cele mai bune credite la bancile din Romania au Dobanzi Anuale Efective DAE) care pornesc de la 10%, in cazul in care vorbim de un credit de nevoi personale, in lei, contractat pe o perioada de cinci ani. De cealalta parte, cele mai ieftine credite in.

Lupul de pe Wall Street are o blana mai lunga in versiunea de DVD, dar aceleasi naravuri

Unul dintre cele mai controversate filme aflate in cursa pentru Oscar 2014, Lupul de pe Wall Street/The Wolf of Wall Street, pelicula care a socat o buna parte a publicului prin scenele cu conotatie sexuala si secventele ce implicau consum de droguri, va avea o varianta mai lunga cu o ora pe DVD. Daca in versiunea de cinema cuvantul fuck a fost rostit de 506 ori, pregatiti-va sa-l auziti si mai mult pe DVD.

Ion Sandu, directorul ANM: Constanta va avea cele mai mari probleme

La videoconferinta cu prefectii si autoritatile centrale, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie a avertizat judetul Constanta ca va avea cele mai mari probleme din toata zona de sud-est, din cauza codului rosu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )