Libnet.ro
UNICEF

05:45

LOTO 6/49 : marele premiu de peste opt milioane de euro asteapta sa fie castigat joi

Adevărul Adevărul,
LOTO 6/49 : marele premiu de peste opt milioane de euro asteapta sa fie castigat joi

Marele pot de peste 8,6 milioane de euro, echivalentul a 39,27 de milioane de lei, pus in joc duminica la Loto 6/49 nu a fost castigat, dar jucatorii isi pot incerca norocul joi. continuă pe Adevărul

Report urias inregistrat din nou la Loto 6/49: peste 8,6 milioane de euro. Vezi numerele extrase joi

Joi, 13 iunie, au avut loc noi trageri LOTO 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 39,2 milioane lei peste 8,6 milioane euro), informeaza Loteria Romana, potrivitMediafax. Vezi in articol numerele extrase.

Ce s-a intamplat cu premiul de la marea extragere Loto 6/49. Vezi numerele extrase

Potul cel mare la 6 din 49 nu a fost castigat nici de aceasta data. Niciun roman nu a ghicit numerele extrase, care ar fi adus un premiu de aproape 40 de milioane de lei, adica peste 8 milioane si jumatate de.

Accident mortal in Formula 1. Un om a decedat la Marele Premiu al Canadei

Marele Premiu al Canadei desfasurat duminica si castigat de Sebastian Vettel a avut si o parte intunecata: un comisar de cursa a murit, dupa ce a fost calcat de o roata care a trecut peste el.

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei

Pilotul german Sebastian Vettel Red Bull) a castigat, duminica, Marele Premiu al Canadei, a saptea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de spaniolul Fernando Alonso ) si de britanicul Lewis Hamilton Mercedes), potrivit AFP.

Revista 22: Noua generatie de moguli. Firmele controlate de Sebastian Ghita au obtinut, dupa venirea USL la putere, peste 28 milioane euro din contracte cu statul

In timp ce prima generatie de moguli, Vantu-Voiculescu-Patriciu, isi pierde usor din importanta, o alta tinde sa-i ia locul. Varful de lance al noului val este fara indoiala Sebastian Ghita, care isi construieste cu cu rabdare un imperiu, in care un loc aparte il reprezinta banii castigati din afacerile cu statul. Prosper si in timpul guvernarii PDL, firmele controlate de Sebastian Ghita au obtinut in ultimul an, de la venirea USL la putere, contracte cu statul de peste 28 milioane euro, potrivit publicatiei Revista 22.

Lionel Messi, acuzat de frauda fiscala de peste patru milioane de euro.

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, este acuzat, impreuna cu tatal sau, Jorge Horacio Messi, pentru o frauda fiscala de peste patru milioane de euro, informeaza cadenaser. com, conform Mediafax. Potrivit procuraturii din Barcelona, un proces impotriva lui Lionel Messi si a tatalui acestuia, care contine trei capete de acuzare, a fost deschis. Anchetatorii sustin ca Messi nu ar fi platit taxe in valoare de patru milioane de euro pentru veniturile realizate in anii 2007, .

Un functionar al unei banci germane a transferat peste 222 milioane euro dupa ce a adormit pe tastatura

Un functionar al unei banci din Germania a transferat peste 222 milioane euro dupa ce a adormit pe tastatura, relateaza BBC News. Functionarul, care facea o operatiune de transfer bancar, a adormit cu degetul.

Marga cere suplimentarea bugetului ICR cu peste 15 milioane de lei la rectificare.

Presedintele Institutului Cultural Roman, Andrei Marga, solicita majorarea bugetului ICR cu peste 15 milioane de lei cu ocazia rectificarii bugetare, potrivit unei scrisori trimise de acesta conducerii Senatului, informeaza Mediafax. Marga arata ca, prin bugetul pentru anul 2013, de 29. 000 lei, inferior celui din anul precedent, de 43. 000 lei, ICR a fost deja constrans sa comprime unele activitati. Dupa cum se stie, mai multi bani cheltuiti chibzuit inseamna mai multa si mai durabila .

Messi valoreaza peste 200 milioane euro, iar tot lotul Barcelonei este cotat la peste 650 milioane euro

FCBarcelona este cea mai scumpa echipa din lume. Studiul CIES Footbal Observatory a aratat ca numai starul Lionel Messi ar valora in acest moment pe piata transferurilor peste 200 de milioane de euro, dublu.

Contorizarea individuala din Capitala aduce Primariei economii anuale de peste 13 milioane euro

Primaria Capitalei a economisit in perioada 2007-2012 aproximativ 70 milioane euro, reprezentand subventii neacordate datorita reducerii consumului de gigacalorii prin contorizarea individuala cu repartitoare de costuri a 47% din totalul apartamentelor din Bucuresti, reiese dintr-o analiza ista Romania, realizata pe baza datelor centralizate obtinute de la Radet Bucuresti si Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice ANRSC), conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )