Libnet.ro
UNICEF

16:00

LOVITURA pentru DONALD TRUMP: Un tribunal din SUA a respins ordinul prin care se interzice accesul cetatenilor a sapte tari musulmane pe teritoriul american

B1 B1,
LOVITURA pentru DONALD TRUMP: Un tribunal din SUA a respins ordinul prin care se interzice accesul cetatenilor a sapte tari musulmane pe teritoriul american

Un tribunal federal din SUA a respins ordinul executiv prin care Donald Trump a interzis temporar accesul cetatenilor din sapte tari musulmane pe teritoriul Statelor Unite, informeaza Reuters. Decizia. continuă pe B1

Destituirea sa nu este decat o chestiune de timp. Economistul Robert Kuttner, SEMNAL DE ALARMA pentru Donald Trump

Donald Trump si-a inceput mandatul de presedinte al Statelor Unite printr-o conducere agresiva, similara cu cea a unui dictator. Nu tine cont de dorintele celor care l-au ales, iar multi dintre.

Judecatorii din San Francisco au respins interdictia de calatorie impusa refugiatilor de catre Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a primit o lovitura grea, dupa ce judecatorii din San Fracisco au respins ordinul sau de interzicere a accesului cetatenilor din sapte tari musulmane, pe teritoriul SUA, potrivit Reuters.

Bashar al-Assad respinge ideea lui Donald Trump cu privire la crearea unor zone sigure in Siria

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, a respins vineri dupa-amiaza ideea de instituire a unor zone sigure pentru refugiati si migranti direct pe teritoriul natiunii cuprinsa de un sangeros razboi civil, desi propunerea este sustinuta atat de liderul Statelor Unite, Donald Trump, cat si de catre Recep Tayyip Erdogan, se arata intr-un interviu acordat Yahoo News si citat de News. ro.

Presedintele SUA, Donald Trump, a semnat trei ordine pentru reducerea criminalitatii

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a semnat, joi, trei ordine executive pentru reducerea criminalitatii si promovarea ordinii publice.

Shakira, reactie impresionanta dupa ce Donald Trump a hotarat sa inlature musulmanii din SUA: Rezist (FOTO)

La scurt timp dupa ce Donald Trump a luat hotararea sa dea afara din SUA cetatenii musulmani, Shakira a postat un mesaj emotionant alaturi de o fotografie pe pagina sa de Facebook. Cantareata a.

Presedintele SUA, Donald Trump, nu este de acord cu Tratatul de Reducere a Armamentului Strategic

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a denuntat, in cursul conversatiei telefonice cu omologul sau rus, Vladimir Putin, Noul Tratat START, care limiteaza desfasurarea focoaselor nucleare ruse si americane.

Donald Trump si Recep Erdogan se aliaza in lupta impotriva Statului Islamic: Turcia si SUA vor sa actioneze impreuna in orasele siriene Al-Bab si Raqqa

Presedintele american Donald Trump a avut marti seara o conversatie telefonica cu omologul sau turc Recep Erdogan. Ofensiva impotriva jihadistilor din Statul Islamic si situatia din SIria au fost temele pr.

Donald Trump, MESAJ FERM pentru membrii NATO : Vrem ca toti membrii sa-si mentina promisiunile de finantare a Apararii!

Donald trump a declarat de curand in timpul unui discurs tinut la Centrul de Comanda din Florida SUA) ca Statele Unite sprijina Alianta Nord-Atlantica, dar ca este necesar si ca toti membrii.

Donald Trump nu este acceptat sa sustina vreun discurs in Parlamentul Marii Britanii

Presedintele SUA, Donald Trump, nu trebuie sa aiba sansa de a sustine un discurs in Camera Comunelor, a cerut John Bercow, seful institutiei, potrivit The Guardian. Lui Donald Trump nu trebuie sa.

Donald Trump apara ordinul anti-imigratie si acuza instantele americane ca ar fi politizate

Presedintele SUA, Donald Trump, a aparat ordinul executiv anti-imigratie miercuri si a declarat ca este foarte important in contextul securitatii nationale. De asemenea, liderul american a adus critici.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )