Libnet.ro
UNICEF

01:05

LOVITURA pentru Europa din partea Greciei. Totul s-a intrerupt brusc. Solicitarea exagerata din partea Atenei

Antena3 Antena3,
LOVITURA pentru Europa din partea Greciei. Totul s-a intrerupt brusc. Solicitarea exagerata din partea Atenei

Negocierile intre zona euro si Atena au fost intrerupte brusc luni la Bruxelles si creditorii Greciei i-au dat o saptamana pentru a accepta extinderea programului de ajutor financiar actual, noteaza AFP. Este. continuă pe Antena3

LOVITURA pentru Europa din partea Greciei. Totul s-a intrerupt brusc

Negocierile intre zona euro si Atena au fost intrerupte brusc luni la Bruxelles si creditorii Greciei i-au dat o saptamana pentru a accepta extinderea programului de ajutor financiar actual, noteaza AFP. Este.

Coalitia pentru Mediu din Romania cere demisia presedintelui AFM

Coalitia pentru Mediu din Romania CMR) solicita demisia presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearap, pentru grave nereguli in acordarea finantarilor in cadrul programului vizand constientizarea publicului privind protectia mediului.

Studiu: Primariile cheltuie lunar mai multi bani pentru maidanezii din adaposturi decat romanii care au caini de companie

Primariile cheltuie lunar mai multi bani pentru maidanezii din adaposturi decat romanii care au un astfel de animal de companie. Aceasta este concluzia unu studiu European, potrivit caruia suma medie lunara,.

Activistii cer extrema seriozitate din partea autoritatilor

Localnicii din comuna Beba Veche, judetul Timis, s-au plans anul trecut ca fostele exploatari de titei sau posibilele explorari de gaze de sist, de la granita noastra sarba, au fost cauzele care au determinat ca apa potabila din zona sa fie contaminata cu produse petroliere, inclusiv arsen, potrivit organizatiei Alianta pentru Romania Curata.

Doua noi convoaie cu ajutoare umanitare din partea Rusiei au patruns in estul Ucrainei

Doua convoaie cu ajutoare umanitare de la Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta au intrat in Ucraina, indreptandu-se duminica dimineata spre regiunile separatiste proruse Donetk si Lugansk, a anuntat.

Sefa Discovery pentru Europa de Sud-Est: cum se misca liderul international al televiziunii de nisa in conditiile aparte din Romania. Plus: avantajul Halep pentru Eurosport si lamuriri pentru un parteneriat ciudat in publicitate

Investitiile pe care operatorii de cablu si satelit le fac in propriile canale au devenit ceva normal in toata lumea, dar situatia RCS - operator care si-a dezvoltat propriul portofoliu si care a eliminat posturile din grila sa posturile Discovery, in urma cu doi ani - ramane un caz exceptional pe piata, spune Victoria Davies, sefa operatiunilor din Europa de Sud Est ale Discovery Networks. Posturile de tipul celor pe care ea le reprezinta, in frunte cu Discovery si Eurosport, sunt necesare pentru a-i ajuta pe distribuitori sa se diferentieze pe piata, afirma ea. Intr-un interviu HotNews. ro, Davies a explicat de ce e multumita de rezultatele canalelor Discovery-Eurosport Romania, cu toate ca inregistreaza audiente in general mici, alinierea acestor posturi in cadrul unui portofoliu comun de canale, avantajul Halep pentru Eurosport si neajunsurile masuratorilor locale de audienta.

Ministerul Educatiei se razgandeste - Ora de Religie devine optionala pentru elevi din martie. Sorin Cimpeanu: Parintii care vor ora de Religie pentru copiii lor depun cerere pana pe 6 martie, pentru anul scolar in curs

Ministerul Educatiei s-a razgandit in ceea ce priveste inscrierile la ora de Religie: aceasta disciplina devine optionala pentru elevi inca de semestrul acesta. Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat pentru HotNews. ro ca parintii pot depune cerere prin care sa isi inscrie copiii la ora de Religie, pana pe 6 martie 2015, pentru anul scolar in curs. Cei care nu depun cerere, nu fac Religia in semestrul doi.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru primarii din comune. Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania, un mesaj in care precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si regionalizare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )