Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru primarii din comune. Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Klaus Iohannis pentru primarii din comune. Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania, un mesaj in care precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si regionalizare. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj pentru primarii de comune: Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, un mesaj primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania. Seful statului precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si.

Mesajul emotionant al lui Iohannis pentru copiii bolnavi de cancer

Presedinte Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de facebook un mesaj pentru copii bolnavi de cancer. Acesta a vizitat recent o sectie de oncologie pentru copii si a ramas profund impresionat de conditiile si de felul cum se desfasoara activitatea in acel spital.

Klaus Iohannis cere proceduri mai simple si mai transparente pentru parlamentarii vizati de justitie

Klaus Iohannis a cerut din nou proceduri mai simple si mai transparente pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor, la o zi dupa ce Senatul a respins o noua cerere a Justitiei care il viza pe liberalul Varujan Vosganian.

Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile de la Copenhaga

Presedintele Klaus Iohannis condamna atacurile din centrul capitalei daneze si reafirma sprijinul Romaniei in lupta impotriva terorismului, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, mesaj emotionant pe Facebook pentru copiii bolnavi de cancer

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata, pe contul sau de Facebook, un mesaj emotionant ce marcheaza Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer. O societate devine cu adevarat puternica numai prin.

Klaus Iohannis: Reinnoiesc apelul adresat clasei politice. Procedurile de incuviintare a solicitarilor justitiei trebuie sa devina mai simple

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, prin intermediul paginii sale de Facebook, parlamentarilor romani ca solicitarile justitiei de incuviintare a retinerior, arestarii sau a urmaririi penale pentru membri.

Klaus Iohannis mai face un apel catre parlamentari dupa cazul Vosganian. Ce le cere presedintele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a publicat in urma cu putin timp pe contul sau de Facebook un mesaj privitor la clasa politica din Romania in care cere, inca o data, ca procedurile pentru incuviintarea retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor si cele de efectuare a urmaririi penale pentru ministri si fosti ministri sau parlamentari trebuie sa devina mai simple si mai tranparente.

Klaus Iohannis: Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis, luni, cu prilejul Adunarii Generale a Asociatiei Comunelor din Romania, ca dezbaterile despre descentralizare si regionalizare vor trebui reluate, de data aceasta mai temeinic, pornind de la un set de principii, nu de la calcule politice sau electorale.

Klaus Iohannis: E nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si toleranta zero fata de terorism

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, pe Facebook, ca este nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia, ca raspuns la inregistrarea video facuta publica deGruparea Stat Islamic, in care.

Reactia extrem de dura a presedintelui Klaus Iohannis: Este nevoie de toleranta ZERO fata de ei

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe Facebook, un mesaj ca reactie la inregistrarea video a Gruparii Statul Islamic, in care este prezentata decapitarea, in Libia, a 21 de barbati egipteni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )