Libnet.ro
UNICEF

00:08

Klaus Iohannis, mesaj emotionant pe Facebook pentru copiii bolnavi de cancer

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj emotionant pe Facebook pentru copiii bolnavi de cancer

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata, pe contul sau de Facebook, un mesaj emotionant ce marcheaza Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer. O societate devine cu adevarat puternica numai prin. continuă pe Antena3

Mesajul emotionant al lui Iohannis pentru copiii bolnavi de cancer

Presedinte Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de facebook un mesaj pentru copii bolnavi de cancer. Acesta a vizitat recent o sectie de oncologie pentru copii si a ramas profund impresionat de conditiile si de felul cum se desfasoara activitatea in acel spital.

Petro Poroshenko l-a salutat in romaneste pe Klaus Iohannis, la intalnirea de la Bruxelles. Ii multumesc pentru discutia avuta, il astept cat mai curand la Kiev

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi, la Bruxelles, o intalnire cu presedintele ucrainean Petro Poroshenko, in marja reuniunii informale a Consiliului European. Presedintele ucrainean l-a salutat in limba romana pe Iohannis. Discutiile s-au axat pe sprijinul reciproc intre cele doua tari si calendarul intrevederilor viitoare.

Klaus Iohannis: in Romania se inregistreaza anual 500 de cazuri noi de copii bolnavi de cancer. Statisticile nu spun nimic despre suferinta lor si a familiilor lor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-un mesaj postat, sambata, pe Facebook, ca pe 15 februarie este Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer, precizand ca in tara noastra se inregistreaza.

GALERIE FOTO. Gafa pe contul de Facebook al presedintelui Klaus Iohannis

La scurt timp dupa ce Senatul nu a incuviintat cererea DIICOOT de incepere a urmarii penale echipa presedintelui Klaus Iohannis a scris un mesaj in care se arata dezamagit de votul senatorilor in cazul lui Varujan Vosganian.

Klaus Iohannis mai face un apel catre parlamentari dupa cazul Vosganian. Ce le cere presedintele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a publicat in urma cu putin timp pe contul sau de Facebook un mesaj privitor la clasa politica din Romania in care cere, inca o data, ca procedurile pentru incuviintarea retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor si cele de efectuare a urmaririi penale pentru ministri si fosti ministri sau parlamentari trebuie sa devina mai simple si mai tranparente.

Iohannis, mesaj pentru noul presedinte al Croatiei

Presedintele Klaus Iohannis saluta inaugurarea mandatului noului presedinte al Croatiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, apreciind ca alegerea acesteia reprezinta si un nou inceput al relatiilor foarte bune dintre Romania si Croatia.

Iohannis, mesaj dur pentru parlamentari: cere proceduri mai simple pentru alesii penali

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, joi, proceduri mai simple pentru alesii penali. Procedurile pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor si cele de.

Klaus Iohannis: Reinnoiesc apelul adresat clasei politice. Procedurile de incuviintare a solicitarilor justitiei trebuie sa devina mai simple

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, prin intermediul paginii sale de Facebook, parlamentarilor romani ca solicitarile justitiei de incuviintare a retinerior, arestarii sau a urmaririi penale pentru membri.

FOTO. Klaus Iohannis, intalnire cu Joseph Daul

Intr-un mesaj postat pe contul sau de Faebook, presedintele Klaus Iohannis, a scris despre intalnirea de joi dimineata, de la Bruxelles, cu presedintele PPE, Joseph Daul, intrevedere care s-a desfasurat la summit-ul Partidului Popular European si inaintea reuniunii informale a Consiliului European.

Klaus Iohannis, catre politicieni: Un Parlament tolerant fata de coruptii nu se va bucura niciodata de respect

Presedintele Klaus Iohannis, a scris, astazi, pe Facebook , despre cererile de incuviintare a urmaririi penale a parlamentarilor, aratand ca reinnoieste apelul adresat clasei politice de a intelege ca un Parlament tolerant cu coruptia si coruptii nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )