Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis: in Romania se inregistreaza anual 500 de cazuri noi de copii bolnavi de cancer. Statisticile nu spun nimic despre suferinta lor si a familiilor lor (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: in Romania se inregistreaza anual 500 de cazuri noi de copii bolnavi de cancer. Statisticile nu spun nimic despre suferinta lor si a familiilor lor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-un mesaj postat, sambata, pe Facebook, ca pe 15 februarie este Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer, precizand ca in tara noastra se inregistreaza. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Am subliniat in Consiliul European ca Romania doreste sa adopte moneda euro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul Consiliului European de la Bruxelles, ca a subliniat in cadrul reuniunii ca Romania isi doreste sa adopte moneda unica europeana si va urmari cu toata atentie acest proces de consolidare a uniunii.

Iohannis, vizita la o sectie de oncologie pentru copii; 15 februarie, Ziua copilului bolnav de cancer

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a copilului bolnav de cancer, amintind ca in Romania se inregistreaza anual 500 de noi astfel de cazuri, un filmulet ce insoteste mesajul infatisandu-l in timpul unei vizite la o sectie de oncologie pentru copii.

Scrisoare deschisa a Diasporei catre presedintele Klaus Iohannis referitoare la problemele cu care se confrunta Romania

In cadrul unei receptii la Ambasada Romaniei din Paris organizata cu ocazia vizitei presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, liderului de la Palatul Cotroceni i-a fost inmanata, miercuri seara, o scrisoare deschisa de catre o reprezentanta a unui grup din Diaspora, textul referindu-se la problemele cu care se confrunta tara noastra.

Klaus Iohannis, la finalul summitului Consiliului European: Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui

Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui. Am convenit sa intesificam cooperarea bilaterala cu partea ucraineana. , a declarat Iohannis la terminarea summit-ului Consiliului European. Intrebat de HotNews. ro in ce va consta aceasta implicare a Romaniei, presedintele Iohannis a spus ca va oferi detalii inainte de vizita pe care o va face la Kiev. Avem sperante ca suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei va deveni o prioritate pentru toti participantii la aceste negocieri, ceea ce nu a fost cazul pana acum in cazul Federatiei Ruse, a declarat presedintele. Klaus Iohannis a avut joi, la Bruxelles, o intalnire cu presedintele ucrainean Petro Poroshenko, in marja reuniunii informale a Consiliului European.

Klaus Iohannis mai face un apel catre parlamentari dupa cazul Vosganian. Ce le cere presedintele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a publicat in urma cu putin timp pe contul sau de Facebook un mesaj privitor la clasa politica din Romania in care cere, inca o data, ca procedurile pentru incuviintarea retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor si cele de efectuare a urmaririi penale pentru ministri si fosti ministri sau parlamentari trebuie sa devina mai simple si mai tranparente.

Klaus Iohannis, la Consiliul European. Presedintele a discutat cu Angela Merkel si Petro Porosenko

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intalnire bilaterala, in cadrul reuniunii Consiliului European, cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko. intalnirea a durat aproximativ jumatate de.

Klaus Iohannis a discutat cu Angela Merkel, la inceputul reuniunii Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a discutat joi cu cancelarul Angela Merkel, la inceputul reuniunii Consiliului European care si-a deschis lucrarile la Bruxelles. Seful statului urmeaza sa aiba o intalnire.

Klaus Iohannis, prea inalt pentru presedintele francez. Care este diferenta de inaltime

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit ieri, la Paris, cu presedintele francez Francois Hollande, in cadrul unei vizite oficiale. in timpul conferintei de presa comune, dincolo de declaratiile de sustinere.

VIDEO. Iohannis: Romania vrea sa adopte moneda euro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul Consiliului European de la Bruxelles, ca a subliniat in cadrul reuniunii ca Romania isi doreste sa adopte moneda unica europeana, informeaza Mediafax.

Iohannis: Romania intelege pericolul sporit al conflictului din Ucraina si se implica in solutionare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi noapte, dupa incheierea reuniunii Consiliului European, ca Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )