Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis: E nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si toleranta zero fata de terorism

B1 B1,
Klaus Iohannis: E nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si toleranta zero fata de terorism

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, pe Facebook, ca este nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia, ca raspuns la inregistrarea video facuta publica deGruparea Stat Islamic, in care. continuă pe B1

Iohannis: E nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe Facebook, un mesaj referitor la decapitarea celor 21 egipteni, din Libia, prin care arata ca e nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre decapitarea celor 21 de barbati egipteni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, condamna ferm, intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, atrocitatile comise de Statul Islamic despre care spune ca sunt acte de o cruzime si barbarie incalificabile. Seful statului mai spune ca este nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si de toleranta zero fata de gruparile teroriste.

Reactia extrem de dura a presedintelui Klaus Iohannis: Este nevoie de toleranta ZERO fata de ei

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe Facebook, un mesaj ca reactie la inregistrarea video a Gruparii Statul Islamic, in care este prezentata decapitarea, in Libia, a 21 de barbati egipteni.

Iohannis: Romania intelege pericolul sporit al conflictului din Ucraina si se implica in solutionare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi noapte, dupa incheierea reuniunii Consiliului European, ca Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in.

Klaus Iohannis saluta inaugurarea mandatului noului presedinte al Croatiei: Alegerea Kolindei Grabar-Kitarovic, un moment important in politica interna croata

Presedintele Klaus Iohannis saluta debutul mandatului noului presedinte al Croatiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, printr-un comunicat transmis de Administratia Prezidentiala. Alegerea noului presedinte Kolinda.

Klaus Iohannis mai face un apel catre parlamentari dupa cazul Vosganian. Ce le cere presedintele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a publicat in urma cu putin timp pe contul sau de Facebook un mesaj privitor la clasa politica din Romania in care cere, inca o data, ca procedurile pentru incuviintarea retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor si cele de efectuare a urmaririi penale pentru ministri si fosti ministri sau parlamentari trebuie sa devina mai simple si mai tranparente.

Klaus Iohannis, mesaj pentru primarii de comune: Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, un mesaj primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania. Seful statului precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si.

Cazul Laszlo Borbely: Klaus Iohannis le mai da o sansa parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou apel catre deputati si senatori, prin care le atrage atentia ca tolerarea coruptilor ii va impiedica sa se bucure de increderea romanilor.

Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile de la Copenhaga

Presedintele Klaus Iohannis condamna atacurile din centrul capitalei daneze si reafirma sprijinul Romaniei in lupta impotriva terorismului, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis cere proceduri mai simple si mai transparente pentru parlamentarii vizati de justitie

Klaus Iohannis a cerut din nou proceduri mai simple si mai transparente pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor, la o zi dupa ce Senatul a respins o noua cerere a Justitiei care il viza pe liberalul Varujan Vosganian.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )