Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cazul Laszlo Borbely: Klaus Iohannis le mai da o sansa parlamentarilor

Adevărul Adevărul,
Cazul Laszlo Borbely: Klaus Iohannis le mai da o sansa parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou apel catre deputati si senatori, prin care le atrage atentia ca tolerarea coruptilor ii va impiedica sa se bucure de increderea romanilor. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis mai face un apel catre parlamentari dupa cazul Vosganian. Ce le cere presedintele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a publicat in urma cu putin timp pe contul sau de Facebook un mesaj privitor la clasa politica din Romania in care cere, inca o data, ca procedurile pentru incuviintarea retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor si cele de efectuare a urmaririi penale pentru ministri si fosti ministri sau parlamentari trebuie sa devina mai simple si mai tranparente.

Cazul deputatului UDMR Laszlo Borbely ar putea fi discutat marti in comisia juridica a Camerei Deputatilor

Soarta deputatului UDMR Laszlo Borbely se decide saptamana viitoare in Parlament. Cazul sau ar putea ajunge chiar marti in comisia juridica a Camerei Deputatilor, informeaza B1 TV. DNA a cerut pentru a doua oar.

Klaus Iohannis cere proceduri mai simple si mai transparente pentru parlamentarii vizati de justitie

Klaus Iohannis a cerut din nou proceduri mai simple si mai transparente pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor, la o zi dupa ce Senatul a respins o noua cerere a Justitiei care il viza pe liberalul Varujan Vosganian.

Klaus Iohannis: Reinnoiesc apelul adresat clasei politice. Procedurile de incuviintare a solicitarilor justitiei trebuie sa devina mai simple

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, prin intermediul paginii sale de Facebook, parlamentarilor romani ca solicitarile justitiei de incuviintare a retinerior, arestarii sau a urmaririi penale pentru membri.

Klaus Iohannis, catre politicieni: Un Parlament tolerant fata de coruptii nu se va bucura niciodata de respect

Presedintele Klaus Iohannis, a scris, astazi, pe Facebook , despre cererile de incuviintare a urmaririi penale a parlamentarilor, aratand ca reinnoieste apelul adresat clasei politice de a intelege ca un Parlament tolerant cu coruptia si coruptii nu.

Klaus Iohannis, la finalul summitului Consiliului European: Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui

Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui. Am convenit sa intesificam cooperarea bilaterala cu partea ucraineana. , a declarat Iohannis la terminarea summit-ului Consiliului European. Intrebat de HotNews. ro in ce va consta aceasta implicare a Romaniei, presedintele Iohannis a spus ca va oferi detalii inainte de vizita pe care o va face la Kiev. Avem sperante ca suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei va deveni o prioritate pentru toti participantii la aceste negocieri, ceea ce nu a fost cazul pana acum in cazul Federatiei Ruse, a declarat presedintele. Klaus Iohannis a avut joi, la Bruxelles, o intalnire cu presedintele ucrainean Petro Poroshenko, in marja reuniunii informale a Consiliului European.

Klaus Iohannis: Asteptam ca Senatul sa voteze in cazul Varujan Vosganian; nu s-a inteles necesitatea schimbarii

Presedintele Klaus Iohannis a scris, joi, pe Facebook , ca se astepta ca Senatul sa incuviinteze cererea de incepere a urmaririi penale in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian, precizand ca votul senatorilor arata ca nu s-a inteles pe deplin.

Klaus Iohannis: Ma asteptam ca Senatul sa incuviinteze cererea de incepere a urmaririi penale in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca votul senatorilor impotriva cererii DIICOT de urmarire penala a liberalului Varujan Vosganian arata ca nu s-a inteles inca pe deplin necesitatea schimbarii pentru care seful statului a pledat la consultarile cu partidele politice si in discursul sustinut in fata Parlamentului.

Klaus Iohannis, despre votul din Senat in cazul lui Vosganian: Nu s-a inteles discursul pe care l-am tinut in Parlament

Klaus Iohannis a vorbit, pe pagina sa de Facebook, despre votul din Senat cu privire la respingerea solicitarii DNA de incuviintare a urmaririi penale pe numele lui Varujan Vosganian. Seful statului a declarat ca.

GALERIE FOTO. Gafa pe contul de Facebook al presedintelui Klaus Iohannis

La scurt timp dupa ce Senatul nu a incuviintat cererea DIICOOT de incepere a urmarii penale echipa presedintelui Klaus Iohannis a scris un mesaj in care se arata dezamagit de votul senatorilor in cazul lui Varujan Vosganian.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )