Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis cere proceduri mai simple si mai transparente pentru parlamentarii vizati de justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis cere proceduri mai simple si mai transparente pentru parlamentarii vizati de justitie

Klaus Iohannis a cerut din nou proceduri mai simple si mai transparente pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor, la o zi dupa ce Senatul a respins o noua cerere a Justitiei care il viza pe liberalul Varujan Vosganian. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, mesaj dur pentru parlamentari: cere proceduri mai simple pentru alesii penali

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, joi, proceduri mai simple pentru alesii penali. Procedurile pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor si cele de.

Conferinta de presa comuna Klaus Iohannis - Francois Hollande/ Iohannis a cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen/ Hollande: Anul 2018 este centenarul Romaniei moderne, iar in Franta vom avea o mare mobilizare pentru a celebra acest moment

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut marti o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande. Am solicitat sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen. Am exprimat speranta ca o decizie va putea fi luata cit mai repede, a afirmat presedintele roman. Cu privire imaginea Romaniei si a comunitatii de romani in Franta, Iohannis a precizat ca a solicitat presedintelui Hollande sprijin in combaterea oricarui discurs ce reduce o relatie solida la clisee. La randul sau, presedintele francez a precizat, cu privire la subiectul sensibil al romilor, ca de ceva timp exista o cooperare politieneasca foarte stransa intre cele doua tari, iar aceasta mobilizare va fi continuata. Hollande a mai spus ca anul 2018 il dorim foarte bine marcat, pentru ca este centenarul Romaniei moderne, iar in Franta vom avea o mare mobilizare pentru a celebra acest moment. HotNews. ro a transmis declaratiile celor doi sefi de statVezi in articol imagini de la primirea oficiala a presedintelui roman Klaus Iohannis la Palatul Elysee.

Conferinta de presa comuna Klaus Iohannis - Francois Hollande/ Iohannis a cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen/ Hollande: Anul 2018 este centenarul Romaniei moderne, vrem sa avem o puternica mobilizare pentru a celebra acest moment

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut marti o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande. Am solicitat sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen. Am exprimat speranta ca o decizie va putea fi luata cit mai repede, a afirmat presedintele roman. Cu privire imaginea Romaniei si a comunitatii de romani in Franta, Iohannis a precizat ca a solicitat presedintelui Hollande sprijin in combaterea oricarui discurs ce reduce o relatie solida la clisee. La randul sau, presedintele francez a precizat, cu privire la subiectul sensibil al romilor, ca de cateva luni exista o cooperare politieneasca mult mai stransa intre cele doua tari si ca doreste reglementarea acestei chestiuni cu fermitate, dar intr-un spirit umanitar. HotNews. ro a transmis declaratiile celor doi sefi de statVezi in articol imagini de la primirea oficiala a presedintelui roman Klaus Iohannis la Palatul Elysee.

Klaus Iohannis mai face un apel catre parlamentari dupa cazul Vosganian. Ce le cere presedintele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a publicat in urma cu putin timp pe contul sau de Facebook un mesaj privitor la clasa politica din Romania in care cere, inca o data, ca procedurile pentru incuviintarea retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor si cele de efectuare a urmaririi penale pentru ministri si fosti ministri sau parlamentari trebuie sa devina mai simple si mai tranparente.

Klaus Iohannis: Reinnoiesc apelul adresat clasei politice. Procedurile de incuviintare a solicitarilor justitiei trebuie sa devina mai simple

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, prin intermediul paginii sale de Facebook, parlamentarilor romani ca solicitarile justitiei de incuviintare a retinerior, arestarii sau a urmaririi penale pentru membri.

Stelian Tanase i-a scris lui Iohannis, cerandu-i sa salveze TVR: Este ultimul moment cand se mai poate interveni pentru a salva Televiziunea publica

Presedintele director general al SRTV, Stelian Tanase, i-a transmis, luni, o scrisoare sefului statului, Klaus Iohannis, in care ii cere sa intervina pentru a salva televiziunea publica.

Petro Poroshenko l-a salutat in romaneste pe Klaus Iohannis, la intalnirea de la Bruxelles. Ii multumesc pentru discutia avuta, il astept cat mai curand la Kiev

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi, la Bruxelles, o intalnire cu presedintele ucrainean Petro Poroshenko, in marja reuniunii informale a Consiliului European. Presedintele ucrainean l-a salutat in limba romana pe Iohannis. Discutiile s-au axat pe sprijinul reciproc intre cele doua tari si calendarul intrevederilor viitoare.

Klaus Iohannis, intalnire cu romanii din Paris: Ce s-a intamplat in noiembrie la vot nu mai trebuie sa se intample

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti seara, cu reprezentantii comunitatii din Paris, in timpul vizitei oficiale in Franta. Klaus Iohannis a fost alaturi de sotia sa in prima vizita oficiala a.

Klaus Iohannis, intalnire cu romanii din Paris: Ce s-a intamplat in noiembrie la vot nu mai trebuie sa se intample (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti seara, cu reprezentantii comunitatii din Paris, in timpul vizitei oficiale in Franta. Klaus Iohannis a fost alaturi de sotia sa in prima vizita oficiala a.

Klaus Iohannis, declaratie comuna cu Francois Hollande: Am cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis face, marti, o declaratie de presa comuna cu presedintele Republicii Franceze, Francois Hollande, dupa intalnirea oficiala bilaterala de la Palatul Elysee. Cele mai importante.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )