Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis saluta inaugurarea mandatului noului presedinte al Croatiei: Alegerea Kolindei Grabar-Kitarovic, un moment important in politica interna croata

B1 B1,
Klaus Iohannis saluta inaugurarea mandatului noului presedinte al Croatiei: Alegerea Kolindei Grabar-Kitarovic, un moment important in politica interna croata

Presedintele Klaus Iohannis saluta debutul mandatului noului presedinte al Croatiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, printr-un comunicat transmis de Administratia Prezidentiala. Alegerea noului presedinte Kolinda. continuă pe B1

Iohannis, mesaj pentru noul presedinte al Croatiei

Presedintele Klaus Iohannis saluta inaugurarea mandatului noului presedinte al Croatiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, apreciind ca alegerea acesteia reprezinta si un nou inceput al relatiilor foarte bune dintre Romania si Croatia.

FOTO. Klaus Iohannis, discutii cu Angela Merkel la Bruxelles

Klaus Iohannis participa, miercuri, la primul summit al Consiliului European in calitate de presedinte al Romaniei. inainte de inceptul discutiilor, seful statului a avut o scurta discutie cu cancelarul german, Angela Merkel.

Klaus Iohannis, la finalul summitului Consiliului European: Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui

Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui. Am convenit sa intesificam cooperarea bilaterala cu partea ucraineana. , a declarat Iohannis la terminarea summit-ului Consiliului European. Intrebat de HotNews. ro in ce va consta aceasta implicare a Romaniei, presedintele Iohannis a spus ca va oferi detalii inainte de vizita pe care o va face la Kiev. Avem sperante ca suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei va deveni o prioritate pentru toti participantii la aceste negocieri, ceea ce nu a fost cazul pana acum in cazul Federatiei Ruse, a declarat presedintele. Klaus Iohannis a avut joi, la Bruxelles, o intalnire cu presedintele ucrainean Petro Poroshenko, in marja reuniunii informale a Consiliului European.

Petro Poroshenko l-a salutat in romaneste pe Klaus Iohannis, la intalnirea de la Bruxelles. Ii multumesc pentru discutia avuta, il astept cat mai curand la Kiev

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi, la Bruxelles, o intalnire cu presedintele ucrainean Petro Poroshenko, in marja reuniunii informale a Consiliului European. Presedintele ucrainean l-a salutat in limba romana pe Iohannis. Discutiile s-au axat pe sprijinul reciproc intre cele doua tari si calendarul intrevederilor viitoare.

Klaus Iohannis a discutat cu Angela Merkel in debutul reuniunii Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, la Bruxelles, o discutie cu cancelarul german Angela Merkel, inainte de inceperea reuniunii informale a Consiliului European. Iohannis a discutat cu Merkel timp de cateva minute in camera de sedinta.

Klaus Iohannis a facut un gest inedit la Paris, deranjat de faptul ca francezii nu au respectat protocolul

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a facut un gest interesant la sosirea in Paris, cand a fost intampinat la aeroport de o delegatie franceza. La urcarea in masina oficiala, Iohannis si-a aruncat haina pe plafonul automobilului, sesizand astfel o.

Klaus Iohannis, intalnire cu romanii din Paris: Ce s-a intamplat in noiembrie la vot nu mai trebuie sa se intample

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti seara, cu reprezentantii comunitatii din Paris, in timpul vizitei oficiale in Franta. Klaus Iohannis a fost alaturi de sotia sa in prima vizita oficiala a.

Klaus Iohannis, intalnire cu romanii din Paris: Ce s-a intamplat in noiembrie la vot nu mai trebuie sa se intample (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti seara, cu reprezentantii comunitatii din Paris, in timpul vizitei oficiale in Franta. Klaus Iohannis a fost alaturi de sotia sa in prima vizita oficiala a.

Klaus Iohannis: in Romania se inregistreaza anual 500 de cazuri noi de copii bolnavi de cancer. Statisticile nu spun nimic despre suferinta lor si a familiilor lor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-un mesaj postat, sambata, pe Facebook, ca pe 15 februarie este Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer, precizand ca in tara noastra se inregistreaza.

Klaus Iohannis, catre politicieni: Un Parlament tolerant fata de coruptii nu se va bucura niciodata de respect

Presedintele Klaus Iohannis, a scris, astazi, pe Facebook , despre cererile de incuviintare a urmaririi penale a parlamentarilor, aratand ca reinnoieste apelul adresat clasei politice de a intelege ca un Parlament tolerant cu coruptia si coruptii nu.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )