Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis, mesaj pentru primarii de comune: Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj pentru primarii de comune: Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, un mesaj primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania. Seful statului precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si. continuă pe B1

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru primarii din comune. Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania, un mesaj in care precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si regionalizare.

Klaus Iohannis, mesaj emotionant pe Facebook pentru copiii bolnavi de cancer

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata, pe contul sau de Facebook, un mesaj emotionant ce marcheaza Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer. O societate devine cu adevarat puternica numai prin.

Iohannis, mesaj pentru noul presedinte al Croatiei

Presedintele Klaus Iohannis saluta inaugurarea mandatului noului presedinte al Croatiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, apreciind ca alegerea acesteia reprezinta si un nou inceput al relatiilor foarte bune dintre Romania si Croatia.

Klaus Iohannis, catre politicieni: Un Parlament tolerant fata de coruptii nu se va bucura niciodata de respect

Presedintele Klaus Iohannis, a scris, astazi, pe Facebook , despre cererile de incuviintare a urmaririi penale a parlamentarilor, aratand ca reinnoieste apelul adresat clasei politice de a intelege ca un Parlament tolerant cu coruptia si coruptii nu.

Klaus Iohannis: Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis, luni, cu prilejul Adunarii Generale a Asociatiei Comunelor din Romania, ca dezbaterile despre descentralizare si regionalizare vor trebui reluate, de data aceasta mai temeinic, pornind de la un set de principii, nu de la calcule politice sau electorale.

Iohannis, mesaj catre primari: Dezbaterea despre descentralizare trebuie reluata

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj catre Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania. El subliniaza ca dezbaterea referitoare la regionalizare si descentralizare trebuie reluata si ii invita pe edili la dialog.

Klaus Iohannis: in Romania se inregistreaza anual 500 de cazuri noi de copii bolnavi de cancer. Statisticile nu spun nimic despre suferinta lor si a familiilor lor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-un mesaj postat, sambata, pe Facebook, ca pe 15 februarie este Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer, precizand ca in tara noastra se inregistreaza.

Iohannis, mesaj dur pentru parlamentari: cere proceduri mai simple pentru alesii penali

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, joi, proceduri mai simple pentru alesii penali. Procedurile pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor si cele de.

Klaus Iohannis mai face un apel catre parlamentari dupa cazul Vosganian. Ce le cere presedintele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a publicat in urma cu putin timp pe contul sau de Facebook un mesaj privitor la clasa politica din Romania in care cere, inca o data, ca procedurile pentru incuviintarea retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor si cele de efectuare a urmaririi penale pentru ministri si fosti ministri sau parlamentari trebuie sa devina mai simple si mai tranparente.

Reactia extrem de dura a presedintelui Klaus Iohannis: Este nevoie de toleranta ZERO fata de ei

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe Facebook, un mesaj ca reactie la inregistrarea video a Gruparii Statul Islamic, in care este prezentata decapitarea, in Libia, a 21 de barbati egipteni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )