Libnet.ro
UNICEF

00:08

Iohannis, mesaj catre primari: Dezbaterea despre descentralizare trebuie reluata

Adevărul Adevărul,
Iohannis, mesaj catre primari: Dezbaterea despre descentralizare trebuie reluata

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj catre Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania. El subliniaza ca dezbaterea referitoare la regionalizare si descentralizare trebuie reluata si ii invita pe edili la dialog. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, mesaj pentru primarii de comune: Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, un mesaj primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania. Seful statului precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru primarii din comune. Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania, un mesaj in care precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si regionalizare.

Klaus Iohannis: Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis, luni, cu prilejul Adunarii Generale a Asociatiei Comunelor din Romania, ca dezbaterile despre descentralizare si regionalizare vor trebui reluate, de data aceasta mai temeinic, pornind de la un set de principii, nu de la calcule politice sau electorale.

Ce mesaj le-a transmis Iohannis primarilor de comune

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania, ca dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata, pornind de la principii, nu de la calcule politice sau electorale, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis, mesaj emotionant pe Facebook pentru copiii bolnavi de cancer

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata, pe contul sau de Facebook, un mesaj emotionant ce marcheaza Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer. O societate devine cu adevarat puternica numai prin.

Iohannis, mesaj pentru noul presedinte al Croatiei

Presedintele Klaus Iohannis saluta inaugurarea mandatului noului presedinte al Croatiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, apreciind ca alegerea acesteia reprezinta si un nou inceput al relatiilor foarte bune dintre Romania si Croatia.

Iohannis, mesaj dur pentru parlamentari: cere proceduri mai simple pentru alesii penali

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, joi, proceduri mai simple pentru alesii penali. Procedurile pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor si cele de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )