Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis: Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis, luni, cu prilejul Adunarii Generale a Asociatiei Comunelor din Romania, ca dezbaterile despre descentralizare si regionalizare vor trebui reluate, de data aceasta mai temeinic, pornind de la un set de principii, nu de la calcule politice sau electorale. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, mesaj pentru primarii de comune: Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, un mesaj primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania. Seful statului precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru primarii din comune. Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania, un mesaj in care precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si regionalizare.

Ce mesaj le-a transmis Iohannis primarilor de comune

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania, ca dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata, pornind de la principii, nu de la calcule politice sau electorale, informeaza Mediafax.

Iohannis, mesaj catre primari: Dezbaterea despre descentralizare trebuie reluata

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj catre Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania. El subliniaza ca dezbaterea referitoare la regionalizare si descentralizare trebuie reluata si ii invita pe edili la dialog.

Klaus Iohannis: in Romania se inregistreaza anual 500 de cazuri noi de copii bolnavi de cancer. Statisticile nu spun nimic despre suferinta lor si a familiilor lor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-un mesaj postat, sambata, pe Facebook, ca pe 15 februarie este Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer, precizand ca in tara noastra se inregistreaza.

Klaus Iohannis, despre lupta impotriva terorismului: Masurile luate sa se aplice fara diferente intre tarile Schengen si celelalte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, dupa Consiliul European, ca dupa atentatele produse in luna ianuarie la Paris, masurile antiteroriste trebuie aplicate in interiorul UE, fara diferente intre.

Klaus Iohannis, catre politicieni: Un Parlament tolerant fata de coruptii nu se va bucura niciodata de respect

Presedintele Klaus Iohannis, a scris, astazi, pe Facebook , despre cererile de incuviintare a urmaririi penale a parlamentarilor, aratand ca reinnoieste apelul adresat clasei politice de a intelege ca un Parlament tolerant cu coruptia si coruptii nu.

Petro Porosenko l-a salutat pe Klaus Iohannis in limba romana, intalnirea bilaterala a fost 'foarte calda'

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intalnire bilaterala, in marja Consiliului European, cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, intalnire care a durat aproximativ jumatate de ora, cei doi discutand despre calendarul viitoarei vizite a.

Klaus Iohannis: E nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si toleranta zero fata de terorism

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, pe Facebook, ca este nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia, ca raspuns la inregistrarea video facuta publica deGruparea Stat Islamic, in care.

Reactia extrem de dura a presedintelui Klaus Iohannis: Este nevoie de toleranta ZERO fata de ei

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe Facebook, un mesaj ca reactie la inregistrarea video a Gruparii Statul Islamic, in care este prezentata decapitarea, in Libia, a 21 de barbati egipteni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )