Libnet.ro
UNICEF

12:30

Lovitura pentru procurorul Portocala! Curtea Suprema a decis ca acesta va ramane suspendat din functie

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru procurorul Portocala! Curtea Suprema a decis ca acesta va ramane suspendat din functie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a mentinut, luni, decizia Consiliului Superior al Magistraturii CSM) privind suspendarea din functie a procurorului Mircea Negulescu. Instanta suprema a respins, luni,. continuă pe Antena3

Procurorul Portocala ramane suspendat (VIDEO)

UPDATE: PROCURORUL PORTOCALA RAMANE SUSPENDAT, a decis instanta. Procurorul Portocala vrea sa se intoarca in magistratura. Mircea Negulescu a incercat sa-i convinga pe magistrati sa.

Curtea Suprema incepe astazi judecarea apelului Elenei Udrea impotriva condamnarii de 6 ani primite in dosarul Gala Bute

Completul de 5 judecatori de la Curtea Suprema incepe astazi judecarea apelurilor inculpatilor condmnati in dosarul Gala Bute. in martie 2017, instanta suprema a condamnat-o, in dosarul Gala Bute, pe fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Elena Udrea la sase ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu, fiind achitata pentru tentativa de folosire de declaratii false sau incomplete.

Andreea Cosma, marturii revoltatoare. Ce a facut procurorul Portocala cu pozele ei intime

Deputatul Andreea Cosma a povestit, duminica, la Sinteza Zilei, umilinta prin care a trecut in timpul unei perchezitii la care a participat si procurorul DNA Mircea Negulescu zis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )