Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lovitura pentru Al Qaida. Un lider al gruparii a fost ucis intr-un raid

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Al Qaida. Un lider al gruparii a fost ucis intr-un raid

Unul dintre comandatii de rang inalt al gruparii teroriste Al Qaida, Umar Latif, a fost ucis intr-un raid, in Pakistan. Fortele de securitate locale i-au retinut si pe sotia si cele doua fiice ale sale, insa. continuă pe Antena3

Fratele leului Cecil, Jericho, a fost ucis si el ilegal

Fratele leului Cecil, omorat saptamana aceasta in mod ilegal de un stomatolog american, a fost ucis si el, sambata, in Parcul National Hwange, in Zimbabwe, a declarat un oficial de rang inalt din cadrul.

Fasia Gaza: Un palestinian a fost ucis, iar altul ranit de armata israeliana, in doua incidente separate

Un palestinian a fost ucis, iar altul ranit vineri de focuri de arma israeliene in cursul a doua incidente care au avut loc in Fasia Gaza, potrivit purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii din enclava.

Comandantul Al-Qaida de rang inalt Umar Lateef, ucis intr-un raid al fortelor pakistaneze

Fortele pakistaneze de securitate l-au ucis pe comandantul Al-Qaida de rang inalt Umar Lateef si au arestat-o pe sotia acestuia, intr-un raid in ascunzatoarea acestora din provincia Balucistan sud-vest), a.

Soferul care l-a ucis, intr-un accident, pe prim procurorul Flavius Chis, gasit MORT

Soferul sloven care i-a ucis pe prim-procurorul aradean Flavius Chis si pe membrii familiei acestuia intr-un accident petrecut pe o autostrada de langa Ljubljana, dupa care a fugit, a fost gasit mort, conform presei locale.

Lovitura pentru Top Gear: Clarkson, Hammond si May vor avea propria emisiune pe Internet

Fostele vedete ale emisiunii britanice Top Gear, Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond vor avea propriul show, pe Internet, dupa despartirea de BBC. Cele doua show-uri, care vor evolua in paralel, vor fi intr-o rivalitate puternica.

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, intr-un accident provocat de un sofer baut

Un barbat a murit, vineri dimineata, iar alte sase persoane au fost ranite, doua dintre ele grav, dupa ce un sofer care se urcase baut la volan a intrat in plin intr-un grup de pasageri care coborasera dintr-un microbuz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )