Libnet.ro
UNICEF

23:30

Lovitura de teatru in dosarul Flota. Cum a STERS Traian Basescu urmele fraudei

Antena3 Antena3,
Lovitura de teatru in dosarul Flota. Cum a STERS Traian Basescu urmele fraudei

Dupa un mandat de 10 ani, Traian Basescu a reusit sa puna capace pe traseul sau, astfel incat urme din dosarul Flota sa nu mai fie cunoscute. Mai mult, personaje foarte interesante au avut o soarta. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Antena 3 si Romania Tv, expresia profunda a mizeriei in jurnalism. Nu am avut niciodata firme sau conturi bancare in strainatate

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, intr-o postare pe Facebok, ca Antena 3 si RomaniaTv sunt, in opinia mea, expresia profunda a mizeriei in jurnalism. Sa sugerezi ca as avea firme inregistrate in Panama reprezinta o minciuna. Basescu subliniaza ca Declar pentru orice roman interesat ca nu am avut niciodata si nici nu am firme sau conturi bancare in strainatate.

Traian Basescu ataca Antena 3, dupa dezvaluirile privind firmele din Panama. Oana Stancu: Virulenta il pozitioneaza in expresia chelul isi pune mana in cap

Traian Basescu ataca furibund Antena 3, dupa ce Oana Stancu a dezvaluit la emisiunea Exces de Putere ca numele Basescu si Cocos sau Cocos apar in registrul de firme detinut de un broker din Panama. intr-un li.

Reactie dura a lui Traian Basescu: Antena 3 si RomaniaTV sunt, in opinia mea, expresia profunda a mizeriei in jurnalism

Fostul presedinte Traian Basescu neaga, intr-o postare pe Facebook, ca ar avea firme inregistrate in Panama si critica Antena 3 si Romania TV in legatura cu difuzarea unor astfel de informatii, pe care le considera parte a unor campanii mincinoase.

Traian Basescu, prima aparitie televizata dupa terminarea mandatului

Fostul presedinte Traian Basescu urmeaza sa participe, luni, la o emisiune la TVR, fiind prima sa aparitie televizata de la incheierea mandatului de sef al statului.

Document Wikileaks: Banii lui Dorin Cocos, dirijati catre Traian Basescu

Banii lui Dorin Cocos ar fi fost dirijati catre Traian Basescu, se arata intr-un document aflat in arhiva site-ului Wikileaks. Analiza, realizata acum cinci ani, si prezentata in editia de sambata a.

Document WikiLeaks: Banii lui Dorin Cocos, dirijati catre Traian Basescu

Banii lui Dorin Cocos ar fi fost dirijati catre Traian Basescu, se arata intr-un document aflat in arhiva site-ului Wikileaks. Analiza, realizata acum cinci ani, si prezentata in editia de sambata a.

Adrian Nastase nu intelege de ce PSD-ul il lasa pe Traian Basescu sa-si apere mandatele: Nu inteleg lipsa de reactie a liderilor PSD

Fostul premier Adrian Nastase nu intelege de ce PSD-ul il lasa pe Traian Basescu sa-si apere mandatele, asa cum a declarat fostul presedinte in cadrul recentului congres al Partidului Miscarea Populara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )