Libnet.ro
UNICEF

00:07

LPF interzice materialele pirotehnice la meciurile din Liga I. Iorgulescu se contrazice.

România Liberă România Liberă,
LPF interzice materialele pirotehnice la meciurile din Liga I. Iorgulescu se contrazice.

Dupa ce inaintea derby-ului din Liga I Gino Iorgulescu dadea unda verde la organizare de spectacole pirotehnice in tribune, LPF a anuntat, azi, pe site-ul sau ca in urma meciului Steaua - Dinamo, s-a luat hotararea ca materialele pirotehnice sa fie interzise. Comitetul de Urgenta al Ligii Profesioniste de Fotbal, intrunit in data de 3 martie 2014, a analizat situatia creata de solicitarea venita din partea clubului SC FC Steaua Bucuresti SA, privind organizarea unui spectacol pirotehnic . continuă pe România Liberă

Liga 1: LPF a interzis folosirea materialelor pirotehnice la meciurile din campionatul intern

Comitetul de Urgenta al Ligii Profesioniste de Fotbal a decis, luni, interzicerea folosirii sub orice forma a materialelor pirotehnice la meciurile din Liga I, masura luata pentru siguranta spectatorilor, jucatorilor si oficialilor, informeaza site-ul oficial al LPF.

LPF interzice folosirea tortelor si petardelor pe stadioane

La doar doua zile dupa derby-ul Steaua - Dinamo Liga Profesionista de Fotbal a decis sa interzica prin litera regulamentului folosirea pe stadioane a materialelor pirotehnice.

Lucescu, dupa eliminarea Sahtior Donetk din Liga Europa: E vina noastra, trebuia sa fie 3-0 pentru noi, dar am fost si defavorizati de arbitru

Tehnicianul roman Mircea Lucescu a dat vina pe ghinion pentru eliminarea echipei sale Sahtior Donetk din 16-imile Europa League, acuzand in acelasi timp si arbitrajul. De mult nu am mai vazut asa ceva, ca o.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )