Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE va lua o decizie privind impunerea unor noi sanctiuni Rusiei pana vineri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UE va lua o decizie privind impunerea unor noi sanctiuni Rusiei pana vineri

Uniunea Europeana UE) va adopta pana vineri o decizie cu privire la impunerea unei noi serii de sanctiuni Rusiei, ca raspuns la agresiunea acesteia asupra Ucrainei, a declarat marti ministrul italian de Externe Federica Mogherini,. continuă pe Wall-Street Ro

UE pregateste noi sanctiuni si da Rusiei termen o saptamana sa inceteze actiunile in Ucraina

Uniunea Europeana a dat duminica un termen de o saptamana Rusiei sa inceteze actiunile in Ucraina, in caz contrar urmand sa adopte noi sanctiuni, relateaza AFP. Consiliul European este pregatit sa.

Australia anunta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Australia a anuntat ieri noi sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu ceea ce premierul Tony Abbott a calificat drept actiunile de intimidare a Ucrainei, Kremlinul fiind acuzat de sustinere a gruparilor de insurgenti prorusi care lupta impotriva guvernului la Kiev, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

Australia a anuntat noi sanctiuni impotriva Rusiei

Australia a anuntat, luni, adoptarea unor noi sanctiuni impotriva Rusiei, in contextul in care Kremlinul este acuzat de sustinere a gruparilor de insurgenti prorusi care lupta impotriva guvernului de la Kiev,.

Alfa Romeo anunta lansarea unor noi modele

Alfa Romeo dezvolta trei noi modele, un sedan de dimensiuni medii care sa concureze BMW seria 5, un SUV care sa rivalizeze Audi A5 si un sedan mare, de referinta, considerate esentiale pentru relansarea diviziei de automobile sport a Fiat Chrysler.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )