Libnet.ro
UNICEF

18:30

A luat-o pe urma pitipoancelor. Unul din cei mai celebri fotbalisti romani s-a fotografiat DEZBRACAT in oglinda de la baie

Antena3 Antena3,
A luat-o pe urma pitipoancelor. Unul din cei mai celebri fotbalisti romani s-a fotografiat DEZBRACAT in oglinda de la baie

Nu numai domnitele dotate. cu un iPhone fac asta! Pe urma lor au luat-o si barbatii. Iar un celebru fotbalist roman nu s-a lasat mai prejos. Dezbracat pana la brau, asezat in baie, in fata oglinzii, cu. continuă pe Antena3

Nicolae Vacaroiu: In tara noastra se fura prea mult. 2013-2014 vor fi cei mai grei ani ai Romaniei

Anii care urmeaza vor fi unii dintre cei mai grei pentru Romania, din foarte multe considerente, iar in acelasi timp in tara noastra se fura prea mult, a declarat marti presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, cu prilejul reuniunii Clubului de la Bucuresti, relateaza Agerpres.

Nicolae Vacaroiu: in domeniul achizitiilor se fura prea mult, 2013 si 2014 vor fi cei mai grei ani

Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, a afirmat, marti, la Clubul de la Bucuresti, ca in domeniul achizitiilor se fura prea mult, iar 2013 si 2014, vor fi cei mai grei ani pentru Romania,.

Vacaroiu: Pe achizitii se FURA prea mult. 2013-2014 vor fi cei mai grei ani ai Romaniei.

Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, a declarat, marti, la Clubul de la Bucuresti, ca pe domeniul achizitiilor se fura prea mult, el adaugand ca anii care urmeaza, respectiv 2013 si 2014, vor fi cei mai grei pentru Romania, potrivit Mediafax. Pe domeniul achizitiilor situatia este grea si Curtea de Conturi este extrem de exigenta si dura, incepand de acum, pentru ca, dupa toate calculele mele, se fura prea mult, a spus Vacaroiu. El a mentionat ca este nevoie de o autonomie si .

Unul din directorii companiei petroliere ExxonMobil a fost impuscat mortal in plina strada, in Bruxelles

Nicholas Mockford, unul din directorii companiei petroliere ExxonMobil, a fost impuscat mortal la iesirea dintr-un restaurant italian, dintr-o suburbie a capitalei belgiene Bruxelles. Incidentul s-a petrecut pe 14.

Unul din simbolurile Londrei ar putea disparea. Sunt vechi de sase decenii, iar firma producatoare risca falimentul

Londra ar putea ramane fara unul din simbolurile sale: traditionalele taxiurile negre cu aspect retro care circula pe strazile capitalei britanice din 1948. Firma care produce celebrele autovehicule.

Uzuc Ploiesti exporta 90% din productie

Infiintata in urma cu peste un secol anul 1904) sub denumirea de Uzinele Klein, reprofilata incepand cu anul 1962 pe fabricatia de echipamente sub presiune pentru industria chimica, petrochimica si petroliera, parte a grupului roma-nesc de firme Serviciile Comerciale Romane S. Piatra Neamt din anul 2002, UZUC S. Ploiesti este o societate recunoscuta pe plan intern si international drept unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de utilaje statice sub presiune.

Secretarul general al ONU pe ritmuri GANGNAM STYLE. Cei mai faimosi sud-coreeni

Secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon, a primit lectii de dans de la compatriotul sau, rapperul Psy, care a creat o furtuna in lumea muzicii cu melodia lui Gangnam Style. intalnirea dintre cei doi a fost numita:.

Top 300 Capital: Vezi care sunt cei mai bogati romani

Romania mai are doar doi miliardari, fata de cinci in 2011, potrivit Top 300 Capital. Ion Tiriac, Dinu Patriciu si familia Adamescu au devenit milionari. Cel mai bogat roman este Frank Timis, cu o avere.

Criza a inghitit 3 MILIARDE de euro din banii bogatilor Romaniei. Cum sufera cei mai instariti romani

Milionarii din Romania nu sunt imuni la efectele crizei economice. Averile acestora s-au micsorat in ultimul an cu peste trei miliarde euro, scrie Capital. Valoarea acestora a scazut de la 29,5 miliarde de euro.

Criza a inghitit 3 MILIARDE de euro din banii bogatilor Romaniei. Vezi topul judetelor cu cei mai bogati oameni

Milionarii din Romania nu sunt imuni la efectele crizei economice. Averile acestora s-au micsorat in ultimul an cu peste trei miliarde euro, scrie Capital. Valoarea acestora a scazut de la 29,5 miliarde de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )