Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucescu s-a enervat in timpul unui meci din cauza arbitrului.

România Liberă România Liberă,
Lucescu s-a enervat in timpul unui meci din cauza arbitrului.

Mircea Lucescu a facut o criza de nervi la finalul meciului pe care echipa sa, Sahtior Donetk, l-a castigat pe teren propriu, scor 2-1, cu Dnepr Dneprpetrovsk, in etapa a 10-a din Ucraina. Mircea Lucescu a fost nemultumit de arbitraj si a declarat ca impotriva lui Sahtior Donetk s-a format o adevarata coalitie, potrivit realitatea. net. Un lucru este sigur, am meritat aceasta victorie. Dar totul este impotriva mea. A iesit bine doar din cauza caracterului pe care jucatorii il au. Mi-aduc . continuă pe România Liberă

Cluj-Napoca: Student ranit in timpul unui experiment, din cauza unei pene de curent

Un student clujean a fost ranit, joi, la o mana, din cauza unei pene de curent, in timpul unui experiment efectuat la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice si Moleculare INCDTIM) din Cluj-Napoca, relateaza Agerpres.

Ancheta a Politiei Baia Mare, dupa ce un glont a trecut prin geamul unui imobil din oras.

Politistii din Baia Mare au inceput, joi seara, o ancheta, dupa ce proprietarul unui imobil din municipiu a reclamat ca prin geamul casei sale a intrat un glont. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Maramures, inspector principal Tania Sobranet, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca proprietarul unui imobil de pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare a sesizat, joi, Politia, reclamand ca a fost tras un foc de arma, iar glontul a intrat prin geamul locuintei sale. Propietarul .

Campiona Frantei la handbal masculin, suspectata de implicare in trucarea unui meci: Au castigat 200.000 de euro din pariuri

Soc in elita handbalului european. Campiona Frantei la handbal masculin, echipa Montpellier, este suspectata ca ar fi trantit un meci de la finalul sezonului trecut, in urma caruia jucatorii ar fi castigat.

Campioana Frantei la handbal masculin, suspectata de implicare in trucarea unui meci: Au castigat 200.000 de euro din pariuri

Soc in elita handbalului european. Campiona Frantei la handbal masculin, echipa Montpellier, este suspectata ca ar fi trantit un meci de la finalul sezonului trecut, in urma caruia jucatorii ar fi castigat.

Bucuresti: Un tanar a murit dupa ce a fost injunghiat in timpul unui scandal

Un tanar de 16 ani a fost injunghiat mortal pe o strada din Capitala, iar prietenul sau a ajuns la spital cu o plaga injunghiata. Incidentul a avut loc in cartierul Ferentari, in noaptea de joi spre vineri.

Show erotic la fereastra unui apartament din Rusia: Doua tinere se unduiesc frenetic, in lenjerie intima (VIDEO)

Doua tinere din Rusia au incins imaginatia vecinilor cu un numar de dans erotic la fereastra unui apartament. Fara nicio jena, cele doua s-au catarat pe pervazul geamului, imbracate in bikini si sutien si.

Presedintele Cehiei: Iesirea unui stat din zona euro nu ar distruge moneda unica

Iesirea unuia sau mai multor state din zona euro nu ar distruge uniunea monetara sau proiectul de integrare europeana, declara presedintele Cehiei, Vaclav Klaus, citat de Bloomberg.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )