Libnet.ro
UNICEF

22:00

Lucia Schwartz, supecta in dosarul de proxenetism in care este anchetat Sile Camataru, s-a sinucis

Adevărul Adevărul,
Lucia Schwartz, supecta in dosarul de proxenetism in care este anchetat Sile Camataru, s-a sinucis

Lucia Estera Schwartz, suspectata de proxenetism in noul dosar in care este cercetat Vasile Balint, zis si Sile Camataru, s-a sinucis, joi dimineata, in jurul ore 4. Aceasta s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei. continuă pe Adevărul

Mircea Diaconu si-ar putea afla astazi sentinta definitiva in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta o decizie definitiva in dosarul in care Mircea Diaconu este acuzat de conflict de interese. In acest caz, Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat pe Diaconu, insa l-a amendat cu 1. 000 de lei.

Dan Voiculescu nu s-a prezentat la primul termen din dosarul de santaj in care este implicat. Procesul a fost amanat

Dan Voiculescu fuge de justitie si de dupa gratii. Omul de afaceri nu s-a prezentat la primul termen din dosarul de santaj in care este implicat. Si Ioan Bendei, administratorul RCSRDS, care ste parte.

Dragnea sustine ca presedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, este anchetat pentru asa-zise declaratii

Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, sustine ca presedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, este anchetat de DNA pentru asa-zise declaratii, acesta fiind de fapt un om foarte glumet, informeaza Mediafax.

VIDEO Seful PSD din Republica Moldova: Iohannis e seful unei organizatii etnice care este succesoarea unei organizatii naziste, care a sustinut politica lui Hitler. Daca votati Iohannis, votati pentru dezbinarea Basarabiei, veti servi interesele antiroma

Victor Alexeev, seful organizatiei PSD din Republica Moldova, a lansat miercuri un atac extrem de dur la adresa lui Klaus Iohannis, sustinand indirect ca acesta ar avea simpatii naziste si pozitii antiromanesti. Alexeev a spus intr-o conferinta de presa la Chisinau ca Iohannis conduce o organizatie etnica Forumul Democrat al Germanilor din Romania - n. red. ) care care este succesoarea unei organizatii naziste ce a sustinut politica lui Hitler. Seful PSD Moldova a spus ca daca moldovenii cu cetatenie romana il voteaza pe Iohannis, votati pentru dezbinarea Basarabiei, oprirea din parcursul european. Veti servi interesele antiromanesti, antioccidentale si antiamericane.

iCCJ a amanat pentru 27 noiembrie pronuntarea deciziei in dosarul in care Mircea Diaconu este judecat pentru conflict de interese

Pronuntarea deciziei definitive in dosarul in care Mircea Diaconu este judecat pentru conflict de interese a fost amanata, joi, de inalta Curte de Casatie si Justitie pentru 27 noiembrie, informeaza.

Senatorul PNL Sebastian Grapa, audiat in dosarul in care Aristotel Cancescu este acuzat de coruptie

Senatorul PNL, Sebastian Grapa, a fost audiat de procurori in dosarul in care Aristotel Cancescu este acuzat de fapte de coruptie. Parlamentarul liberal spune ca a fost citat ca martor si a dat declaratii.

Mircea Diaconu si-ar putea afla astazi sentinta definitiva in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta, joi, o decizie definitiva in dosarul in care Mircea Diaconu este acuzat de conflict de interese. in acest caz, Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat pe Diaconu, insa l-a amendat cu 1. 000 de lei.

Dovezi SOCANTE din Dosarul Flota care il iNFUNDA pe Traian Basescu. Ce ACTE a semnat PRESEDINTELE si ce sume de bani au disparut

Antena 3 va prezinta noi dezvaluiri din raportul parlamentar care arata modul in care flota comerciala a fost distrusa cu buna stiinta. Documentele arata ca o mare parte din navele Petromin au disparut.

Cand America si Rusia se bat, China castiga. Care este razboiul dus de China

Deplasarea spre Rasarit a centrului de greutate al sistemului internatioal, precum si avansul consecvent al Chinei pot afecta misiunea istorica a Turciei, care revine astazi la codurile ei istorice, dar si interesele ei.

Genialii care se imbraca la fel in fiecare zi. Care este explicatia

V-ati intrebat, probabil, de multe ori, de ce oameni care sunt recunoascuti la nivel mondial ca fiind adevarate genii sau personalitati marcante ale timpului nostru se imbraca, in fiecare zi, cu acelasi tip de haine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )