Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucian Bode, fost ministru al Economiei: Pentru Romania, ar fi foarte bine ca proiectul Rosia Montana sa se realizeze, dar nu in forma aceasta

Adevărul Adevărul,
Lucian Bode, fost ministru al Economiei: Pentru Romania, ar fi foarte bine ca proiectul Rosia Montana sa se realizeze, dar nu in forma aceasta

Fostul ministru al Economiei in Guvernul Mihai Razvan Ungureanu, democrat-liberalul Lucian Bode, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca Romania are nevoie de un proiect de exploatare a aurului de la Rosia Montana, dar nu actualul proiect. continuă pe Adevărul

Ponta: Daca nu facem proiectul Rosia Montana nu e o mare problema pentru Romania

Primul ministru Victor Ponta a declarat, astazi, ca un esec al proiectului Rosia Montana nu ar reprezenta o mare problema pentru Romania, insa trebuie explicat foarte clar motivul pentru care acesta nu ar fi demarat pentru a evita sa se creeze impresia ca, de fapt, in Romania nu se face niciun proiect.

Fost ministru croat, inculpat pentru crime de razboi la sfarsitul celui de al Doilea Razboi Mondial

Josip Boljkovaci, un fost oficial al serviciilor de informatii iugoslave si fost ministru croat de Interne, a fost inculpat, marti, de justitia croata pentru executia a 21 de civili suspectati de colaborare cu.

Un fost ministru croat, inculpat pentru crime de razboi in al Doilea Razboi Mondial.

Un fost oficial al serviciilor de informatii iugoslave si fost ministru croat de Interne, Josip Boljkovaci, in varsta de 93 de ani, a fost inculpat marti de justitia croata pentru executia la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial a 21 de civili suspectati de colaborare cu regimul pronazist, transmite Mediafax. Este vorba de prima inculpare din Croatia pentru acest tip de infractiune, relateaza AFP. Boljkovaci este acuzat ca a ordonat condamnarea la inchisoare si executia a 21 de civili .

Croatia: Un fost ministru in varsta de 93 de ani a fost acuzat pentru crimele comise in cel de-al Doilea Razboi Mondial

Un fost sef al serviciilor secrete iugoslave si fost ministru de interne croat, Josip Boljkovac, in varsta de 93 de ani, a fost acuzat marti de catre procurorii din Croatia pentru uciderea a 21 de civili suspectati de colaborare cu regimul pro-nazist, la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, anunta AFP.

Victor Ponta: Daca nu facem proiectul Rosia Montana nu e o mare problema pentru Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, intr-un interviu publicat marti de Agerpres, ca un esec al proiectului Rosia Montana nu ar reprezenta o mare problema pentru Romania, insa trebuie explicat foarte clar motivul pentru care acesta nu ar fi demarat pentru a evita sa se creeze impresia ca, de fapt, in Romania nu se face niciun proiect si ramanem in batalii politice.

Klaus Iohannis: Pentru Romania, ar fi bine sa ramana cancelar al Germaniei Angela Merkel

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, fost presedinte al Forumului Democrat al Germanilor din Romania, apreciaza ca, pentru Romania, ar fi bine sa ramana cancelar al Germaniei Angela Merkel.

FOTO Noua Toyota Corolla a fost lansata oficial in Romania. Vezi lista de preturi.

Noua generatie a modelului de clasa compacta, Toyota Corolla, a fost lansata pe piata din Romania in cadrul unui eveniment din Capitala, desfasurat simultan cu alte lansari care au avut loc la nivel national. Cel mai bine vandut model din lume vine cu imbunatatiri notabile dar si cu o serie de oferte speciale pentru Romania. Toyota Romania anunta ca modelul va fi disponibil la un pret de pornire de circa 16. 200 euro, insa datorita unei oferte speciale noua Corolla ar putea fi achizitionata .

Marea Britanie nu ar trebui sa-si deschida neconditionat portile pentru Romania

Marea Britanie nu trebuie sa-si deschida neconditionat portile pentru Bulgaria si Romania, considera Nigel Farage, liderul Partidului pentru Independenta Marii Britanii UKIP), conform surselor de presa.

Violatorul jurnalistei a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Barbatul suspectat ca in 10 septembrie a violat o jurnalista, in zona Lacului Floreasca din Capitala, a fost arestat pentru 29 de zile, marti, de Judecatoria Sectorului 1, decizia nefiind definitiva, transmite Mediafax. Judecatoria Sectorului 1 a admis propunerea de arestare preventiva formulata de procurori in cazul lui Ninel Mogoseanu. Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti. Ninel Mogoseanu a fost prins luni seara, dupa ce a incercat sa violeze o .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )