Libnet.ro
UNICEF

01:06

Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev

Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde, intr-un meci desfasurat la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl Froch, in mai. continuă pe Wall-Street Ro

Lucian Bute l-a invins pe Denis Gracev, in 12 runde

Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde, in meciul de box desfasurat, astazi, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl Froch, in luna mai, relateaza sursele de presa.

Lucian Bute l-a invis pe Denis Gracev. Pugilistul roman a devenit detinatorul centurii NABF la categoria semigrea

Pugilistul Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde, intr-un meci desfasurat, duminica, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl.

Lucian Bute, noul campion NABF la categoria semigrea: Pugilistul roman l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde la Montreal

Victorie pentru Lucian Bute! Romanul l-a invins la puncte pe rusul Denis Grachev la Montreal, Canada. Astfel, pugilistul a castigat centura NABF la categoria semigrea. in fata a 13. 000 de spectatori, Lucian.

VIDEO Lucian Bute l-a invins pe Denis Gracev, in 12 runde

Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde, in meciul de box desfasurat, duminica, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl Froch, in mai. Lucian Bute devine astfel detinator al centurii NABF la categoria semigrea. Bute, dupa meci: Mi-am recapatat increderea, aveam nevoie de un meci de 12 reprize.

Lucian Bute l-a invins pe Denis Gracev, in 12 runde

Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde, in meciul de box desfasurat, duminica, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl Froch, in mai. BUTE devine detinator al centurii NABF la categoria semigrea.

Lucian Bute, din nou in ring, in aceasta noapte - 4.00 - ora Romaniei.

Meciul de box dintre Lucian Bute oi rusul Denis Gracev se va disputa in aceasta seara la Centre Bell din Montreal - duminica, ora 4. 00, pentru Romania. Aceasta pardita este prima pe care Bute o va disputa de cand a pierdut centura mondiala IBF in fa64258;a britanicului Carl Froch, transmite Mediafax. Cei doi pugilioti au trecut cantarul oficial care a avut loc inaintea partidei programata la Centre Bell, cei doi incadrandu-se in limintele .

Bute, din nou campion.

Pugilistul Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde, intr-un meci desfasurat, duminica, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl Froch, in mai. Lucian Bute, in varsta de 32 de ani, a intrat in ring acompaniat de piesa trupei U2, Where the streets have no name, fiind aclamat de cei aproximativ 13. 000 de spectatori aflati in arena. Rusul a intrat in arena pe muzica trupei Pink Floyd. Conform deciziei celor trei arbitri .

Lucian Bute: Voi arata impotriva lui Gracev ca nu sunt terminat, voi reveni mai bun ca niciodata

Invins in ultima partida de Carl Froch prin KO), Lucian Bute promite ca va arata impotriva lui Denis Gracev ca nu este un pugilist terminat. Voi reveni mai bun ca niciodata. Voi dovedi asta in meciul cu Gracev. Am trecut prin momente grele, am fost la pamant, dar m-am ridicat, a precizat cel supranumit Mister KO.

VIDEO Lucian Bute: Voi arata impotriva lui Gracev ca nu sunt terminat, voi reveni mai bun ca niciodata

Invins in ultima partida de Carl Froch prin KO), Lucian Bute promite ca va arata impotriva lui Denis Gracev ca nu este un pugilist terminat. Voi reveni mai bun ca niciodata. Voi dovedi asta in meciul cu Gracev. Am trecut prin momente grele, am fost la pamant, dar m-am ridicat, a precizat cel supranumit Mister KO.

Lucian Bute si Denis Gracev au trecut cantarul oficial. Cei doi boxeaza sambata.

Pugilistii Lucian Bute si Denis Gracev au trecut cantarul oficial care a avut loc inaintea partidei programata la Centre Bell din Montreal, cei doi incadrandu-se in limitele categoriei. Lucian Bute a cantarit 77 kilograme in timp ce adversarul sau a avut 76,9 kilograme, astfel ca ambii pugilisti s-au incadrat in limitele categoriei. Pugilistul Lucian Bute va boxa, sambata, la Centre Bell din Montreal, contra rusului Denis Grachev. Grachev 12-0-1, 8 KO) este campion NABF la semigrea si mai .

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )