Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lucian Bute revine in ring. Unde poate fi vazut meciul

Antena3 Antena3,
Lucian Bute revine in ring. Unde poate fi vazut meciul

Lucian Bute va lupta duminica dimineata, la Montreal, cu italianul Andrea Di Luisa, campionul european la supermijlocie, scrie gsp. ro. Meciul va putea fi urmarit in direct la TVR 1 de la ora 05:00 dimineata. Va fi. continuă pe Antena3

Lucian Bute revine in ring duminica, 16 august: Adversarul pugilistul va fi italianul Andrea Di Luisa

Lucian Bute revine in ring duminica, 16 august, intr-o partida de box care va avea loc in Centre Bell, Montreal, dupa un an si sapte luni de absenta. Adversarul romanului va fi italianul Andrea Di Luisa. in.

Bute revine sambata in ring cu un obiectiv indraznet

Lucian Bute se pregateste pentru revenirea in ring si spune ca singurul gand care il anima sa continue cariera este cel al obtinerii titlului mondial.

Lucian Bute a dezvaluit ce il motiveaza inaintea revenirii in ring, dupa o absenta de 19 luni: Pentru asta voi lupta!

Lucian Bute va boxa pe 15 august cu italianul Andrea Di Luisa, acesta fiind primul sau meci dupa mai bine de un an si jumatate de absenta.

Lucian Bute s-a intors! Mesajul romanului inaintea duelului de sambata

Pugilistul Lucian Bute si-a anuntat revenirea in ring printr-un mesaj pe care l-a adresat fanilor din intreaga lume. Romanul va boxa, sambata, la Montreal, cu italianul Andrea Di Luisa, la categoria semigrea.

Anuntul de ultima ora facut de Lucian Bute

Boxerul roman Lucian Bute va urca sambata din nou in ring, dupa o pauza de 19 luni, iar principala sa motivatie pentru a-si continua cariera o reprezinta dorinta de a deveni campion mondial pentru a doua oara.

VIDEO Restart pentru Lucian Bute. Se pregateste ca un nebun, veti vedea adevarata fata a lui pe 15 august!

Le retour de Bute, este afisul galei de sambata de la Center Bell din Montreal. Dupa un an si jumatate de pauza, pugilistul roman se intoarce in ring contra italianului Andrea di Luisa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )