Libnet.ro
UNICEF

20:30

Lucrari de curatare si decolmatare a gurilor de scurgere pe mai multe strazi din Arad

Adevărul Adevărul,
Lucrari de curatare si decolmatare a gurilor de scurgere pe mai multe strazi din Arad

Reprezentantii Primariei Municipiului Arad anunta ca in perioada 22 26 mai au loc noi lucrari pe mai multe strazi din oras. continuă pe Adevărul

Coreea de Sud a tras mai multe focuri de arma spre o drona din Coreea de Nord

Coreea de Sud a tras mai multe focuri de arma catre o posibila drona care a trecut drona dinspre Coreea de Nord, transmit agentiile de presa internationale.

Peste o suta de copaci rupti si tiglele de pe mai multe case smulse de vantul puternic, in localitatea ialomiteana Facaeni

Peste o suta de copaci au fost rupti, tiglele de pe mai multe case au fost partial smulse, iar refugiul unei statii de autobuz a fost distrus de vantul puternic in localitatea Facaeni, judetul Ialomita, Localnicii spun ca, timp de o jumatate de ora, comuna a fost maturata de vantul cu aspect de tornada, fenomen inregistrat in Facaeni si in urma cu 15 ani, potrivit news. ro.

Incident grav in centrul orasului Tel Aviv chiar inainte de sosirea lui Donald Trump in Israel: O masina a intrat in plin in mai multe persoane (VIDEO)

Mai multe persoane au fost ranite in centrul orasului israelian Tel Aviv dupa ce au fost lovite de o masina scapata de sub control. Politia a afirmat insa ca incidentul a fost unul rutier si nu un.

Judetele cu cele mai multe locuri de munca vacante

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) informeaza ca cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in Bucuresti si in judetul Prahova, cele mai cautate posturi fiind cele de muncitori necalificati, lucratori comerciali si agenti de securitate.

O furtuna de zapada a provocat haos in SUA. Mai multe scoli au fost inchise

O furtuna de zapada a provocat haos in statul Colorado din SUA, stratul de zapada masurand aproape 1 metru. Orasul Denver nu s-a mai confruntat cu asemenea fenomen de 42 de ani. Mai multe sc.

Alerta de TBC in mai multe scoli din Mehedinti

In judetul Mehedinti este in derulare o ancheta epidemiologica, dupa ce in trei scoli au fost descoperite mai multe cazuri de TBC. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Mehedinti spun ca doi profesori si trei elevi din Drobeta Turnu Severin sufera de tuberculoza, iar alti sase elevi sunt sensibili la bacilul Koch.

Mats Wilander, inainte de startul Roland Garros-ului: Odata ce va reusi sa castige un Grand Slam, sunt sigur ca Simona Halep va castiga mai multe

Au mai ramas putine zile pana la startul Roland Garros-ului 28 mai - 11 iunie 2017), competitie de Grand Slam unde Simona Halep este vazuta de specialisti drept una din marile favorite. Mats Wilander expert Eurosport si fost mare campion - castigator a sapte Grand Slam-uri de-a lungul carierei) a precizat intr-un interviu care sunt sansele Simonei sa ridice trofeul pe Philippe Chatrier si ce ii lipseste pentru a face pasul spre cucerirea unor competitii precum Roland Garros-ul, Wimbledon-ul, US Open-ul sau Australian Open.

Cum arata plaja cu cele mai multe deseuri

Pe insula Henderson, aflata in sudul oceanului Pacific, se afla cea mai mare densitatea de deseuri de pe Pamant. Cercetatorii estimeaza ca pe insula nelocuita se afla aproximativ 37. 395 de.

Maia Sandu: Candu se simte amenintat, pentru ca mai multe decizii ilegale au fost semnate de el si nu de Plahotniuc

Presedintele Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, a incercat sa explice motivul acuzatiilor aduse de catre Andrian Candu la adresa sa, conform carora ea s-ar fi vazut in taina cu fostul comunist Grigore Petrenco, pentru a pune la punct anumite detalii vizavi de protestul din 14 mai. Potrivit Maiei Sandu, un astfel de comportament al speakerului Parlamentului este determinat de faptul ca el s-ar simti amenintat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )