Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cum arata plaja cu cele mai multe deseuri

Antena3 Antena3,
Cum arata plaja cu cele mai multe deseuri

Pe insula Henderson, aflata in sudul oceanului Pacific, se afla cea mai mare densitatea de deseuri de pe Pamant. Cercetatorii estimeaza ca pe insula nelocuita se afla aproximativ 37. 395 de. continuă pe Antena3

Judetele cu cele mai multe locuri de munca vacante

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) informeaza ca cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in Bucuresti si in judetul Prahova, cele mai cautate posturi fiind cele de muncitori necalificati, lucratori comerciali si agenti de securitate.

66 de litigii, cele mai multe aferente politelor RCA, au fost solutionate prin conciliere de ASF, suma obtinuta in favoarea consumatorilor depasind 500.000 de lei

SAL-Fin, entitatea din cadrul ASF care se ocupa de solutionarea alternativa a litigiilor din asigurari, piata de capital si pensii private, a inregistrat pana in prezent 112 solicitari de solutionare a unor litigii, iar dintre acestea 66 de cereri au fost solutionate, suma obtinuta prin conciliere in favoarea consumatorilor fiind de peste 500. 000 de lei, a anuntat vineri Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Cea mai mare parte a litigiilor inregistrate de SAL-Fin, respectiv 68,75% din total, sunt aferente pietei RCA. SAL-Fin a devenit operationala incepand cu data de 19 iulie 2016 si are ca scop solutionarea litigiilor ce pot aparea intre consumatori si entitatile supravegheate si controlate de catre ASF.

STUDIU Topul tarilor cu cele mai bune sisteme de sanatate

Andorra, Islanda si Elvetia se numara printre tarile cu cele mai performante sisteme de sanatate, arata un clasament recent intocmit de revista internationala The Lancet.

Reduceri eMAG. Cele mai tari oferte la electronice si electrocasnice

In aceasta perioada exista mai multe oferte atractive la eMAG, atat la electrocnice, cat si la electrocasnice. Sunt eMAG reduceri la laptopuri, telefoane, tablete, televizoare, aspiratoare, frigidere, masini de spalat sau cuptoare. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte din aceasta perioada.

Cele mai lungi zboruri din lume in 2017

Cele mai lungi zboruri din lume depasesc 14. 000 de km in mai putin de 17 ore. Conexiunile sunt ingrozitoare, dar si sa stai asa de multe ore intr-un spatiu inchis, cu sute de persoane, isi are propriile taxe asupra mintii si corpului. Din fericire,.

Una dintre cele mai indragite artiste sustine ca bisexualitatea ei se datoreaza hormonilor (FOTO)

Debbie Harry, vocalista Blondie, a declarat ca bisexualitatea ei se datoreaza hormonilor, noteaza nme. com. Debbie Harry a recunoscut in 2014 ca a avut relatii cu mai multe femei si ca acestea i s-au.

Cele mai mari turbine eoliene din lume iti alimenteaza casa dintr-o singura rotatie

Unele dintre cele mai noi turbine eoliene sunt si cele mai puternice, avand capacitatea de a alimenta o casa cu o singura rotatie. Compania daneza Dong Energy tocmai ce a terminat de construit 32 de turbine in Golful Liverpool. Acum, cele mai mari si mai puternice turbine eoliene din lume s-au pus in functiune, generand [].

Incident grav in centrul orasului Tel Aviv chiar inainte de sosirea lui Donald Trump in Israel: O masina a intrat in plin in mai multe persoane (VIDEO)

Mai multe persoane au fost ranite in centrul orasului israelian Tel Aviv dupa ce au fost lovite de o masina scapata de sub control. Politia a afirmat insa ca incidentul a fost unul rutier si nu un.

O furtuna de zapada a provocat haos in SUA. Mai multe scoli au fost inchise

O furtuna de zapada a provocat haos in statul Colorado din SUA, stratul de zapada masurand aproape 1 metru. Orasul Denver nu s-a mai confruntat cu asemenea fenomen de 42 de ani. Mai multe sc.

Alerta de TBC in mai multe scoli din Mehedinti

In judetul Mehedinti este in derulare o ancheta epidemiologica, dupa ce in trei scoli au fost descoperite mai multe cazuri de TBC. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Mehedinti spun ca doi profesori si trei elevi din Drobeta Turnu Severin sufera de tuberculoza, iar alti sase elevi sunt sensibili la bacilul Koch.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )