Libnet.ro
UNICEF

14:30

LUDIVIC ORBAN Datorita masurilor luate pana acum, numarul imbolnavirilor este relativ mic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDIVIC ORBAN Datorita masurilor luate pana acum, numarul imbolnavirilor este relativ mic

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca, incepand de ieri, exista un guvern cu drepturi depline care are capacitatea de a lua in continuare toate decizile care se impun, adaugand ca in Romania, raspandirea virsuului s-a realizat mult mai incet iar numarul de cazuri este relativ mic. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul ofiter M.A.I., infectat cu COVID-19, a infectat 15 persoane pana acum

Unul dintre cele mai noi cazuri confirmate este directorul Spitalulul Gerota, acolo unde a fost internat fostul ofiter MAI, asa numitul pacient 17, care pana acum a infectat 15 persoane.

Motivul pentru care Raed Arafat nu are o sotie. De ce nu s-a casatorit pana acum

Raed Arafat este secretarul de stat in Ministerul Afacerilor de Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dar si o figura extrem de mediatizata si importanta in aceste momente de criza pentru Romania. Este o persoana dedicata muncii sale si mereu prezenta in toate problemele statului care au avut legatura directa cu el.

Prima reactie a PSD dupa ce a votat masiv guvernul Ludovic Orban: Luati masuri serioase pana nu e prea tarziu!

PSD a transmis sambata, dupa ce parlamentarii liberalii au fost absenti de la votarea propriului guvern pentru ca se afla in autoizolare la domiciliu, ca parlamentarii social-democrati au votat masiv pentru investirea guvernului Ludovic Orban II pentru ca am pus interesele tarii mai presus de cele de partid.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )