Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban, despre Codul Fiscal: Rezerva presedintelui Iohannis pleaca de la neincrederea in Guvern, nu de la faptul ca masurile fiscale nu sunt bune pentru relansarea economica (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre Codul Fiscal: Rezerva presedintelui Iohannis pleaca de la neincrederea in Guvern, nu de la faptul ca masurile fiscale nu sunt bune pentru relansarea economica (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la postul B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca presedintele Klaus Iohannis a trimis spre ree. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre Codul Fiscal: Rezeva presedintelui Iohannis pleaca de la neincrederea in Guvern, nu de la faptul ca masurile fiscale nu sunt bune pentru relansarea economica (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca presedintele Klaus Iohannis a trimis spre.

Ludovic Orban, despre Liviu Dragnea: Echintesenta a ceea ce a adus PSD-ul in Romania: saracie si coruptie

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, sambata seara, intr-un interviu pentru B1TV, ca Liviu Dragnea este exponentul a tot ceea ce a insemnat PSD-ul in ultimii 12 ani: saracie si coruptie.

Traian Basescu: Codul fiscal va fi adoptat. M-a deranjat interventia BNR, care s-a pus closca pe Cod

Traian Basescu spune ca este de acord cu presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste intoarcerea Codului fiscal la Parlament, insa nu considera corect ca acesta nu s-a consultat cu Guvernul, el aratand totodata ca nu este de acord ca BNR s-a.

Ludovic Orban: PNL trebuie sa sustina Codul Fiscal. Romania e intr-o situatie in care trebuie sa profite de oportunitatile de relaxare fiscala (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca liberalii trebuie sa sprijine in continuare noul.

Trebuia Klaus Iohannis sa demisioneze impreuna cu Crin Antonescu dupa europarlamentare? Vezi ce parere are Ludovic Orban (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a a declarat, sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la postul B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca nu este de parere ca presedintele Klaus.

Mesaj din SUA de la premierul Ponta catre cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in SUA, felicita firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal.

Victor Ponta, mesaj din concediu: Rusine celor care blocheaza Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in Statele Unite ale Americii, a felicitat, vineri, pe Internet, firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le-a transmis sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal.

Ponta, din SUA: Rusine celor care blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu la Miami, felicita firmele care platesc taxe in mod cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care blocheaza Codul Fiscal din motive politice.

PNL cere ca votul prin corespondenta sa fie dezbatut odata cu Codul Fiscal, in sesiunea din august

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a cerut, vineri, PSD sa accepte ca Legea votului prin corespondenta sa fie inscrisa pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare din 24-26 august, in care se va discuta Codul Fiscal, astfel incat legea sa poata fi aplicata anul viitor.

Teodorovici: Codul Fiscal ramane in forma adoptata de Parlament. Avem nevoie de masuri indraznete

Codul Fiscal va ramane in forma aprobata de Parlament, pentru ca o aplicare graduala a masurilor prevazute nu va avea efectul scontat in economie, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )