Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ludovic Orban, despre cresterea salariilor demnitarilor: Au pus carul inaintea boilor

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban, despre cresterea salariilor demnitarilor: Au pus carul inaintea boilor

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, a declarat, vineri, ca majorarea indemnizatiilor demnitarilor ar fi trebuit sa se dispuna nu printr-o ordonanta de Guvern, ci prin legea salarizarii pe care premierul Victor Ponta si-a asumat-o inca de acum trei ani. Guvernul Ponta, prin ordonanta de urgenta privind majorarea indemnizatiilor a 48 de categorii de demnitari, a pus carul in fata boilor, acuzandu-l pe Ponta ca minte cu nerusinare. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, despre ordonanta privind salariile demnitarilor: Au pus carul inaintea boilor

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a spus vineri ca prin ordonanta de urgenta privind majorarea indemnizatiilor a 48 de categorii de demnitari, Guvernul Ponta a pus carul inaintea boilor, scrie.

Ludovic Orban, despre Victor Ponta: Sa-si dea demisia. A plecat pe furis, a venit pe furis. Trebuie sa plece

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca premierul Victor Ponta, care a plecat pe furis in Turcia si s-a intors miercuri, trebuie sa-si dea demisia. Sa-si dea demisia! A plecat pe.

Klaus Iohannis, despre majorarea salariilor demnitarilor: Nu pot sa accept ideea ca un Guvern adopta in mod solidar o decizie, iar premierul isi propune sa revina asupra ei

Presedintele Klaus Iohannis a reactioant vineri, printr-un mesaj postat pe Facebook, la scandalul referitor la pensiile demnitarilor. Seful statului sustine ca in ultimele luni a discutat de mai multe ori cu.

Radu Banciu, despre marirea salariilor demnitarilor: Un parlamentar, daca va pune toti banii la ciorap, va ajunge sa aiba in 30 de ani spagile scoase la iveala azi de DNA, care incep de la un milion de euro (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, de la postul B1 TV, despre planurile Guvernului de marire substantiala a salariilor presedintelui, prim-ministrului, ministrilor,.

Cum vede presedintele Iohannis cresterea salariilor demnitarilor

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, miercuri, ca intentia guvernului de a majora salariile ministrilor este inteleapta, cu bataie lunga si se poate incadra la categoria prevenirea coruptiei.

Ce spune presedintele Iohannis despre cresterea salariilor ministrilor

Presedintele Klaus Iohannis considera ca intentia Executivului de a creste salariile ministrilor este inteleapta si cu bataie lunga si ea se poate incadra la categoria prevenirea coruptiei.

Iohannis, despre cresterea salariilor ministrilor: O intentie inteleapta si cu bataie lunga. Cred ca putem sa incadram aceasta intentie la categoria prevenirea coruptiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca intentia Guvernului de a creste salariile ministrilor este una inteleapta si cu bataie lunga si care poate fi incadrata in categoria prevenirea.

PSD da inapoi in scandalul pe tema salariilor demnitarilor

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, afirma ca in ceea ce priveste decizia referitoare la cresterea salariilor demnitarilor s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui.

Purtatorul de cuvant al PSD: in problema salariilor demnitarilor s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui. Comunicarea a fost bizara

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, afirma ca in ceea ce priveste decizia referitoare la cresterea salariilor demnitarilor s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul.

Victor Ponta, despre cresterea pensiilor: Am pus bani deoparte pentru aceasta masura de dreptate sociala

Premierul Victor Ponta a transmis marti un mesaj, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, in care anunta o crestere a pensiilor, ca masura reparatorie pentru austeritatea din urma cu 5 ani. O masura .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )