Libnet.ro
UNICEF

00:08

Victor Ponta, despre cresterea pensiilor: Am pus bani deoparte pentru aceasta masura de dreptate sociala

B1 B1,
Victor Ponta, despre cresterea pensiilor: Am pus bani deoparte pentru aceasta masura de dreptate sociala

Premierul Victor Ponta a transmis marti un mesaj, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, in care anunta o crestere a pensiilor, ca masura reparatorie pentru austeritatea din urma cu 5 ani. O masura . continuă pe B1

Ce spune Victor Ponta despre situatia din Grecia: Vor fi ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, parerea sa despre votul grecilor de la referendumul de duminica. Indiferent de calea aleasa de Grecia vor fi necesari ani lungi de reforme care.

Victor Ponta, despre disputa creata pentru construirea celei mai mari moschei din Europa: Multumesc Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile de bun-simt

Premierul Victor Ponta a multumit luni, pe pagina personala de Facebook, Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile acestuia legate de declaratia fostului presedinte Traian Basescu. Multumesc Muftiului Muurat.

Victor Ponta, despre votul din Grecia: Grecii au nevoie de UE dar si UE are nevoie de greci / Indiferent de calea aleasa, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a respins luni orice paralela intre Romania si Grecia si a avertizat ca, indiferent de calea aleasa de guvernul de la Atena, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte.

Victor Ponta: in trimestrul I din 2015 avem crestere economica de 4,3% fata de acelasi trimestru din 2014. Cei care vad dezastre peste tot nu fac decat propaganda

Premierul Victor Ponta a scris, pe pagina personala de Facebook, despre raportul Institutul National de Statistica INS) privind cresterea produsului intern brut in trimestrul I din 2015. Potrivit datelor furnizate.

Victor Ponta posteaza pe Facebook dupa datele privind cresterea PIB: Cei care vad dezastre peste tot fac propaganda

Victor Ponta comenteaza ultimele date ale Institutului National de Statistica INS) privind cresterea economica raportandu-se doar la datele care prezinta un avans si spunand ca cei care vad doar dezastre peste tot nu fac decat propaganda.

Nicolae Banicioiu, despre costurile operatiei efectuate de Victor Ponta in Turcia: Banuiesc ca le suporta domnia-sa

Costurile operatiei efectuate de premier in Turcia vor fi suportate integral de Victor Ponta, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, scrie Mediafax. Ministrul a mai precizat ca nu are nicio.

Ministrul Sanatatii, despre costurile operatiei efectuate de Victor Ponta in Turcia: Banuiesc ca le suporta domnia-sa

Costurile operatiei efectuate de premier in Turcia vor fi suportate integral de Victor Ponta, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, scrie Mediafax. Ministrul a mai precizat ca nu are nicio.

Ilie Sarbu, despre intoarcerea lui Victor Ponta din Turcia: Se simte bine si saptamana asta cred ca ajunge acasa

Ilie Sarbu, scorul lui Victor Ponta, a declarat ca premierul este intr-o stare buna si ca se va intoarce in tara in aceasta saptamana, relateaza stiripesurse. ro. Se simte bine si.

Victor Ponta vorbeste despre adversarii independentei economice a Romaniei

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook, in care precizeaza ca noul Cod Fiscal a fost adoptat prin consens politic, implicand reducerea TVA la 19%, iar adversarii independentei economice a tarii noastre sunt in stare de orice pentru a bloca aplicarea acestor masuri.

Victor Ponta scrie pe Facebook despre adversarii independentei noastre economice si face apel la romani

Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic, votat de toate partidele si dupa o ampla consultare cu mediul de afaceri, insa adversarii independentei noastre economice sunt in stare de orice pentru a bloca masurile, scrie pe pagina sa de Facebook premierul Victor Ponta, care face apel la romani pentru un front comun.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )