Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: in trimestrul I din 2015 avem crestere economica de 4,3% fata de acelasi trimestru din 2014. Cei care vad dezastre peste tot nu fac decat propaganda

B1 B1,
Victor Ponta: in trimestrul I din 2015 avem crestere economica de 4,3% fata de acelasi trimestru din 2014. Cei care vad dezastre peste tot nu fac decat propaganda

Premierul Victor Ponta a scris, pe pagina personala de Facebook, despre raportul Institutul National de Statistica INS) privind cresterea produsului intern brut in trimestrul I din 2015. Potrivit datelor furnizate. continuă pe B1

Cum vede Victor Ponta criza din Grecia. Atac la liberali, la presedintele Iohannis si la Uniunea Europeana

Victor Ponta, premierul autosuspendat al Romaniei, care se afla in convalescenta in Turcia dupa operatia la menisc de la inceputul lunii iunie de la Istanbul, a scris, luni, pe contul sau de Facebook, referitor la rezultatul referendumul propus de Guvernul Tsipras, ca Grecia este democratie functionala si ca ii detest pe sau care demonizeaza un popor doar pentru ca uneori indrazneste acel popor sa aiba alta parere decat ei.

Victor Ponta posteaza pe Facebook dupa datele privind cresterea PIB: Cei care vad dezastre peste tot fac propaganda

Victor Ponta comenteaza ultimele date ale Institutului National de Statistica INS) privind cresterea economica raportandu-se doar la datele care prezinta un avans si spunand ca cei care vad doar dezastre peste tot nu fac decat propaganda.

Victor Ponta lipseste de 24 de zile. Nimeni nu stie cand se intoarce in tara

Victor Ponta este plecat din tara de 24 de zile, iar de 21 de zile si-a delegat atributiile vicepremierului Gabriel Oprea. Legat de data intoarcerii, nimeni nu stie nimic, sunt doar presupuneri: ba ca ar fi trebuit sa revina duminica 5 iulie), ba ca vine in aceasta saptamana pentru a participa pe 11 iulie, la deschiderea punctului de frontiera Nadlac Romania)-Csanadpalot Ungaria), ba ca totul depinde de acordul medicilor din Turcia. Nici oamenii apropiati premierului nu mai stiu ce sa spuna. Nu, nu mai am vesti. daca aflati voi. Chiar nu avem de unde sa stim, le-a spus luni Liviu Dragnea jurnalistilor care l-au intrebat cand se intoarce Victor Ponta.

Victor Ponta, despre cresterea pensiilor: Am pus bani deoparte pentru aceasta masura de dreptate sociala

Premierul Victor Ponta a transmis marti un mesaj, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, in care anunta o crestere a pensiilor, ca masura reparatorie pentru austeritatea din urma cu 5 ani. O masura .

Rovana Plumb: Nu stim cand revine Victor Ponta. Cu cat revine mai repede cu atat va fi mai bine. Partidul il sustine/ Ilie Sarbu: Cred ca saptamana aceasta Ponta ajunge acasa; va reveni in fruntea tuturor functiilor pe care le are

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, a confirmat ca inca nu stie cand se intoarce din Turcia Victor Ponta si ca este normal ca membrii din PSD sa isi doreasca sa vina cat mai repede. Ea a tinut sa sublinieze in mai multe randuri ca partidul si guvernul il sustin pe Ponta. Pe de alta parte, senatorul PSD Ilie Sarbu, socrul premierului, a declarat ca Victor Ponta va ajunge in tara saptamana aceasta si va reveni pe functiile detinute.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: imi doresc sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: Vreau sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

Frunda, consilierul premierului Victor Ponta, si-a mutat depozitele de la bancile grecesti

Gyrogy Frunda, consilier onorific al premierului Victor Ponta, a declarat, marti, ca si-a transferat banii din bancile grecesti in alta parte, adaugand ca integrarea Romaniei in zona euro va fi afectata de criza de la Atena, ca urmare a masurilor pe care UE le va adopta pe viitor.

Victor Ponta, despre disputa creata pentru construirea celei mai mari moschei din Europa: Multumesc Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile de bun-simt

Premierul Victor Ponta a multumit luni, pe pagina personala de Facebook, Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile acestuia legate de declaratia fostului presedinte Traian Basescu. Multumesc Muftiului Muurat.

Ministrul Sanatatii, despre costurile operatiei efectuate de Victor Ponta in Turcia: Banuiesc ca le suporta domnia-sa

Costurile operatiei efectuate de premier in Turcia vor fi suportate integral de Victor Ponta, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, scrie Mediafax. Ministrul a mai precizat ca nu are nicio.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2186 seconds )