Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ludovic Orban, despre denuntarea pactului de coabitare: Este un nou joc murdar pe care il face Victor Ponta

B1 B1,
Ludovic Orban, despre denuntarea pactului de coabitare: Este un nou joc murdar pe care il face Victor Ponta

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, ca decizia premierului Victor Ponta de denuntare a pactului de coabitare cu Traian Basescu este un nou joc murdar pe care il face prim-ministrul, relateaza. continuă pe B1

Orban, despre denuntarea pactului de coabitare: Un nou joc murdar pe care il face Ponta

Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat, joi, pe premierul Victor Ponta ca a facut un joc murdar prin decizia de denuntare a pactului de coabitare cu Traian Basescu. Potrivit lui Orban, anexa secreta a acestui pact este aceea prin care Basescu se angajeaza sa-l sprijine pe Ponta sa ajunga presedintele Romaniei, in schimbul imunitatii depline.

Victor Ponta, despre denuntarea pactului de coabitare: Traian Basescu i-a inselat pe liderii europeni, si-a batut joc de orice partener international

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri seara, la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca denuntarea pactului de coabitare semnat cu seful statului il va arata pe acesta liderilor europeni asa cum este, un impostor, un om care minte, fura, care isi bate joc de price partener international.

Denuntarea Pactului de coabitare: gest de campanie sau calcul mai amplu?

Aflat in campanie electorala, premierul Victor Ponta incearca sa se distanteze total de presedintele Traian Basescu, aratand ca nu mai considera valabil acordul de colaborare semnat in 2012. Ramane de vazut daca gestul sefului Executivului va avea efecte si asupra domeniilor sensibile vizate de Pact.

Ponta explica denuntarea pactului de coabitare: Orice relatie cu Basescu ca persoana inceteaza, partenerii externi vor sti ca au fost folositi

Orice relatie institutionala a Guvernului si, probabil, a Parlamentului cu Traian Basescu ca persoana inceteaza, a explicat, miercuri seara, premierul Ponta, denuntarea pactului de coabitare dintre el si.

Basescu: Acordul de coabitare este foarte important pentru Romania, iar Ponta s-a grabit sa-l denunte

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, laPalatul Cotroceni, ca premierul Ponta s-a grabit sa denunte pactul de coabitare dintre Guvern si Presedintie, precizand ca actul, desi neavand.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )